Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-01-03, 15:25
Jeśli Ci chodzi o te symbole obok kratek to ja nie mam ich podświetlanych...ale widziałem w vento (samochód Respect-a) że owe symbole były podświetlane. Także nie wiem czy w kazdym modelu tak powinno byc...u mnie bynajmniej nic nie świeci
Silnik: 1.8 ABS +LPG Pomógł: 18 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 620 Skąd: wielkopolska,okolice Kalisza
Wysłany: 2009-01-03, 15:30
Tygrysisko napisał/a:
Jeśli Ci chodzi o te symbole obok kratek to ja nie mam ich podświetlanych...ale widziałem w vento (samochód Respect-a) że owe symbole były podświetlane. Także nie wiem czy w kazdym modelu tak powinno byc...u mnie bynajmniej nic nie świeci
Były ja mam to podświetlane i chłopaki na forum też mają Tomek87 sobie zmienił podświetlenie na niebiesko moje świecą w standardzie i tak zostanie
Heh... to u mnie to nei swieci albo w ogole nie zwrocilem na to uwagi.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2009-01-03, 15:43
ja mam takie podświetlenie ale wystepuje ono tylko w starej desce rozdzielczej i to nie każdej, a jak ktoś ma okragła deskę to można łatwo wyciągnąć ta podswietlaną część bez rozbierania deski, wystarczy podwarzyć
to szukaj tych elementów podswietlanych i bedzie ladniiej w autku
ja jak wymienialem podswietlenie zegarow to musialem to wszystko sciagac i u mne tez swieci na zielono, niczego tam nie pourywasz bo u mnie to bylo tylko na wsowki razem z oslonkami nawiewow
widocznie nie we wszystkich Ventylkach sa takie swiecidelka, u mnie jest i mi to pasuje, fajna sprawa, najgozej tylko ze u mnie nie podswietla sie suwak od regulacji podswietlenia zegarow i swiatelek w gore i dol, jest to moze u kogos podswietlane???
Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2009-01-03, 15:55
Michcik napisał/a:
widocznie nie we wszystkich Ventylkach sa takie swiecidelka, u mnie jest i mi to pasuje, fajna sprawa, najgozej tylko ze u mnie nie podswietla sie suwak od regulacji podswietlenia zegarow i swiatelek w gore i dol, jest to moze u kogos podswietlane???
teoretycznie powinno być, bo tak wynika z budowy włącznika świateł ale jeszcze osobiście nigdzie nie widziałem
qrde lipton, nie chce mi se tam zadnej diody wklejac, lepiej jakby bylo to w jakiejs wersji Ventylka lob golfa podswietlone, wtedy tylko bu sie wymienilo sterownik i gites ;]
Tygrysisko, akurat te diody to mam u siebie, tylko chodzi mi o to, ze jak mam np wysokosc swiatel ustawiona na 3 to zeby te 3 sie podswietlalo a regulacja podswietlenia zegarow moglaby sie cala podswietlac, bo czasem w nocy ciezk owyczuc na jakiej wysokosci jest to wszystko ustawione, np u ojca w audi ta regulacja swiatel gora dol jest zajebiaszczo podswietlona, a u mnie w Ventylku tylko diody z gory ;(((
No to jednak nie mialem zwidow. U mnie nie swieci bo nie moze swiecic
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
dzieki krzeszak, qrde no nawiewy mam tak samo ale od swiatel troszke sie rozni (niby to samo ale jednak u mnie nie swieci a obrazki przezroczyste tez som ;(( chyba diody mi sie spalily ;(( bede musial wymienic ;/ dziex jeszcze raz i pzdr
dzieki ale wiem jak go rozbebeszyc bo juz raz to robilem ;]] jak kupilem Ventylka to w pierwszym tygodniu cala deske rozkrecilem na czesci pierwsze zeby puscic kabelki do wwzmakan podlaczyc neony i wstawic automatyczny wlacznik swiateel, tak wiec co nieco wiem, ale dzieki za porade
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum