2 do srodka w zimie wsadzalem, ale takie oblocone to jedynie w worek zawinac.
No i przy chociaz jednym rowerze w srodku odpada cala kanapa wiec nikogo wiecej poza pasazerem nie przewieziesz.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nowy rekord spalania
Trasa Bielsko-Biala - Hel, Hel - Wladyslawowo, Wladyslawowo-Hel, Hel - do koncowki autostrady A1 w kierunku Bielska. Wyszlo 4,58l. Srednia 80km/h
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Ta srednia to z trasy, ktora opisalem, wg. wskazania MFA (wiec jest to srednia liczona z postojami). Na Hel z Bielska jechalem w nocy, wiec samo przez sie srednia wyszla zacna
Jak zatankowalem paliwo w drodze powrotnej to dalem pelen ogien bo bym jeszcze do teraz nie przyjechal do domu takie korki i zawalidrogi.
Gdyby Polska nie byla uslana fotoradarami, ktore sa bzdurne (bo widzac ograniczenie i puszczajac noge z gazu samochod nie zwolni sam z siebie ze 110 do 70 na takim dystansie) srednia wyszlaby pewnie jeszcze wyzsza
Dojechalem tam i spowrotem bez zadnego fuck-upu, wiec jest ok
Gdyby Polska nie byla uslana fotoradarami, ktore sa bzdurne (bo widzac ograniczenie i puszczajac noge z gazu samochod nie zwolni sam z siebie ze 110 do 70 na takim dystansie) srednia wyszlaby pewnie jeszcze wyzsza
fakt nie zdarzysz troche podgonic jak trzeba już hamowac ale co z tego - paradoksem jest to ze mimo nie najlepszych dróg, malej ich ilości i korkow w kazdym miasteczku - przez Polskę zamiast 10 godzin da sie przegonic w godzin 6 nawet naszymi starymi ventolotami
Bede jezdzil z tym do konca przegladu bo jeszcze planuje na lato jechac na Hel i nie bede specjalnie nowej szyby wkladal zeby znowu byla kapa.
nie wiem czy dojezdzisz - taka rysa jak ta lubi poleciec dalej - w aucie znajomego byla tydzien podobych rozmiarow traf chcial ze ja gdzies pojechalem jego autem i zaczelo padac - wycieraczki zrobily swoje
ale swoje wiem - przednai szyba nawet powinna być co raz wymieniana - ja mam orginalna ale w słoneczny dzień ledwo co widac - bo tak jest już wytłuczona
Tamta juz byla kiedys wymieniana. Jazda w nocy nie nalezy do przyjemnosci bo sa straszne refleksy przez rysy na niej.
Nic z tych rzeczy Tylko silentblocki lemfoerdera. Chyba jednak musialem dostac jakims kamieniem bo z zewnatrz jak sie przejedzie paznokciem jest ledwo wyczuwalna ryska.
no u mnie szyba już chyba będzie do wymiany. Wczoraj jechałem za 4-eo osiówką i kamyk poszedł i zrobił bube i zaczyna pękać na razie 0,5 cm pękniecia a wiadomo co sie będzia działo jak auto bedzie już użytkowane na nasztch drogach
U mnie nie peka jeszcze. Tradycyjny strzal z kamienia to takie oczko o srednicy kilku milimetrow, ktore sie powieksza i rysa w kazda strone. U mnie jest pekniecie ale wzdluz szyby, narazie tfu tfu nie rozprzestrzenia sie.
Ostatni bilans to pkt w klasyfikacji generalnej pucharu policji za 79/50 za zakretem oraz
zalozone sa nowe tarcze ate powerdisc (256/20/wentyl) i klocki ferodo FDB 1312.
Zaplacilem w sumie 436zl za komplet 2 tarcz i klockow.
Tarcze byly po 280zl za komplet. Sa jeszcze tansze klocki ferodo serii fsl ale wzialem te fdb.
Jak przejade tysiac kilometrow to powiem, poki co to sie wszystko musi ulozyc i dotrzec. Przede wszystkim nie czuje wibracji podczas hamowania na kierownicy. bo stare tarcze byly juz zwichrowane i popekane na calej powierzchni, bylo widac miejscowe przegrzania. A na dodatek to podczas zdejmowania klockow od starego klocka odleciala okladzina od reszty klocka.
Po 3 latach przestoju w koncu szarpnalem sie na naprawe webasto. Nawet nie bolalo
Cale urzadzenie okazalo sie sprawne tylko, ze pojawil sie blad, ktory skutecznie je zablokowal. Kasowanie bledu, wymiana jednego bezpiecznika (zasniedziale styki) i zimo nadchodz
Po niecalych 20min w srodku cieplutko, woda 70C, odpala jak w lecie
Jeszcze lepsze na smsa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum