Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-02-20, 00:00
Hę...? Wszystkie projekty robiła moja kobieta, wiec to jej należą sie podziekowania. Musiałem to uwzglednic bo sie czepia. co mnie podkusiło, żeby dawać jej link do forum...? Teraz mnie bedzie kontrolować
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2013-02-22, 12:35
Ludzie, mam pytanie. Czy mogli byście na zlot spróbować załatwić jakichś sponsorów Nie chodzi tu o kwoty rzędu 1000PLN ale 100-300PLN. Jeżeli możecie to zapytajcie w różnych zakładach czy nie chcieli by być na plakatach i takie tam
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2013-02-25, 20:18
vwkrzysio napisał/a:
czyli nikt nie pomoże
Ja zapytam zaprzyjazniony sklep, ale dopiero jak wrócę z jednej roboty do drugiej . Zresztą jakiś czas temu proponowałem wojtasowi pomoc w szukaniu sponsorów.
Wysłany: 2013-02-25, 22:18
krzychu, ja nic nie wymysliłem, byłem w PRSie, ale powiedzieli ze sie zastanowią. Byłoby to pewniejsze, gdyby to był zlot japończyków, bo on zajmuje sie przygotowywaniem aut do sportu i tylko japońskich, a przeważnie mitsubishi i subaru. :/ do danelczyka można by było pijechac, ale sam sie wstydze
Ja tam kilka gadżetów kupie jak w tamtym roku. Mysle że pucharki,dyplomy i kilka nagród pałapie ale to już wcześniej z Wojtasem ustalałem wiec czekam tylko na ciąg dalszy .
W zamian tylko malutkie miejsce w plakacie bym chciał takie tyci,tyci na fotke wizytówki mojego warsztatu czy jakoś tam inaczyj.
Ja tam kilka gadżetów kupie jak w tamtym roku. Mysle że pucharki,dyplomy i kilka nagród pałapie ale to już wcześniej z Wojtasem ustalałem wiec czekam tylko na ciąg dalszy .
W zamian tylko malutkie miejsce w plakacie bym chciał takie tyci,tyci na fotke wizytówki mojego warsztatu czy jakoś tam inaczyj.
krzeszak napisał/a:
pany czy to jest oficjalny plakat zlotu
czego pytasz
pytam bo chciałem go wkleić tu i ówdzie a nie chciał bym wkleić czegoś co nie zostało uznany za oficjalny plakat zlotu choć widzę na nim na razie i tak nie ma sposorow no i jest trochę za bogaty te wypisane konkursy to chyba nie miejsce na to tu powinno byc miejsce dla sponsorów a i może te napisy wyprostować i będzie naprawdę ładniutki plakat ...
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum