...i ciekawe do czego by mi one pasowaly do bialych clearow?? bocznych ledow tylnych clearow i grila w kolorze...?? na wasze odpwoedzi napize w czwartek za godznke ruszam w 3 dniowa trase po polsce(praca...)
No na keskinie ładnie sie pasie... Ogólnie bardzo ładne autko.
Nie wiem czy kiedys nie widziałem Cie jak jechales przez mazurowice w kierunku legnicy. Fele zrobiły na mnie ogromne wrazenie... Kolorek bardzo ładny...
Wiem ze jestes przeciw ale jednak to powiem... Lusterka + gril + lampy w czern i bedzie rewelacja
jak ty to naciągnąłeś.???jaki to jest rozmiar??ja kiedyś naciągałem 205 na 9 i było mega trudno a co dopiero to
malujesz hokeya przedniego w kolor??i czemu taki kolorek felg??
:wow: jak ty to naciągnąłeś.???jaki to jest rozmiar??ja kiedyś naciągałem 205 na 9 i było mega trudno a co dopiero to
naciagiem martwili sie gumiarze ale bez azotu sie nie obeszlo:) ale naciag jest piekny a co do koloru takie felgi kupilem i tak zostalo mysle ze wygalada dobrze tak zostanie:) a co do hokeja to malowanie go jst dla mnie banalne z tego zgledu ze tyle razy co ja na co dzien nim ryje to by tragicznie to wygladalo farba by zaczela schodzic...
:wow: jak ty to naciągnąłeś.???jaki to jest rozmiar??ja kiedyś naciągałem 205 na 9 i było mega trudno a co dopiero to
a co do rozmiaru to felgi to 16 cali 9j 2x et15 i 2x et25 oponki to TOYO Proxes 195/45 ...
zwykła żarówka H1 w lca policja czepia sie xenonow i dowodzik od razu zabrany...
ale czemu??jak byś założył 5000k i atrapę spryskiwaczy??
to wy tam niezłe musicie śmigać ze was tak trzepią.no ale LCA to nie Wrocek,mniejsze...
mi osobiście nie podoba sie Xenon w zwykłej lampie i też nie przesadzony typu 8000k i więcej bo cyt:Ja mam xenon i wszyscy widzą niebieskie światło z daleka:...ale on z bliska nic nie widzi a jak deszcz pada to na długich jezdzi 600k a nawet 5000k.
Dzisiaj mi sie wypalił do końca jeden bo był uszkodzony 6000k,ale takie dostałem i mam juz zamówione 5000k.
P.S. IZBAprzepraszam cie bardzo ale nie dam rady przyjechać do ciebie bo moja zona pracuje od 09:30 do 18:00 i lipa.
ARCAJU świeci lepiej.jak wspomniałem wyżej skończył mi sie żarnik jeden i wyciągłem oba i wstawiłem H1 z powrotem,przy czym jedna H1 ka sie tez z hajcowała.
pojechałem na stacje zakupiłem H1 philipsa 55 i zdecydowanie lepsze niż dołączona do lamp.a tym bardziej ze soczewica daje załamanie światła na pobocze i wszystko widać.
Dla mnie lepiej niz seria H4
Bartek ma zwykłą soczewkę,a ty będziesz robił już w BI??
Dla mnie to jest za duży popyt na te przeróbki,i jest to kaso i praco chłonne
więc ja odpuściłem i mam bardziej legalne światło.
Zrobisz jak będziesz chciał.
P.S. na jakim spocie kiedy??a odbędzie się w ogolę jakiś??!!
powiem tak nie mam xenonu ale osoby ktore nie wiedzialy ze mam lampy zmienione a mijalismy sie z naprzeciwka to pytaly sie czy mam henon bo sama soczewka zmienai jzu barwe swiatla:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum