Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-11-13, 10:42
Zawsze jestem przeciwny zmianom loga, ale tym razem jak najbardziej wskazane - pierwsza propozycja z data na czarnym tle jest świetna.
Tak w ogóle to od początku myślałem o tym żeby wysłać jeden kalendarz do rodziny Szpikera, ale stwierdziłem, ze nie jest to dobry pomysł - akurat dojdzie na koniec roku, czyli wtedy jak będzie rocznica... To nie jest dobry pomysł, żeby w takim czasie robić taka przykrość...
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-11-13, 13:20
spyro napisał/a:
Tak w ogóle to od początku myślałem o tym żeby wysłać jeden kalendarz do rodziny Szpikera, ale stwierdziłem, ze nie jest to dobry pomysł - akurat dojdzie na koniec roku, czyli wtedy jak będzie rocznica... To nie jest dobry pomysł, żeby w takim czasie robić taka przykrość...
Kurcze ciężka sprawa....może lepiej będzie nie rozdrapywać ran....w sumie życie toczy się dalej i trzeba się iść do przodu, oczywiście nikt o tej tragedii nie zapomina....a na kalendarzu będzie furka Szpikera która stała się dla Niego śmiertelną klatką-delikatna sprawa która wymaga subtelności.
Z resztą...już sam nie wiem
Jedno jest pewne....gdy wyślemy kalendarz do rodziny Szpikera, ożyją wspomnienia...zarówno te dobre jak i niezbyt miłe...i tu pytanie....Czy to będzie dobre
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2009-11-13, 13:26, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2009-11-13, 14:37
Popieram zdanie, że to nie jest najlepszy pomysł. Między nami to - że tak jakby zadedykowaliśmy mu ten kalendarz - jest to szlachetne. Ale między nami. Nie ma co ingerować w rodzinę Szpikera. Jeśli kiedyś sami odkrją, że taki kalendarz miał miejsce - wtedy będzie to pewnie miłe doświadczenie. Natomiast niepotrzebne pokazywanie co zrobiliśmy - jest to ruletka, jak to odczuje rodzina...
myślę ze lepiej zamiast kalendarza wysyłać lepiej nie wiem czy ktoś mieszka w miarę blisko ale np za cenę kalendarza w rocznice kupić kwiaty z wstążką na której będzie napis typu "od kolegów z klubu" moim zdaniem wysyłanie kalendarza to nie jest trafiony pomysł
Tak w ogóle to od początku myślałem o tym żeby wysłać jeden kalendarz do rodziny Szpikera, ale stwierdziłem, ze nie jest to dobry pomysł
Pozwolicie ze wtrącę swoje 5 gr. z tym to wcale tak nie jest to jest sprawa indywidualna każdego człowieka nikt nie zna na tyle rodziny SZPIKERA wiec nie wiadomo jak sie by zachwali ... jedni ludzie cieszyli by się ze całkiem obcy ludzie pamiętają i chociaż w taki sposób mogli uczcić pamięć o ich synu, inni faktycznie mogli by sie zdenerwować wiec ja proponuje nawiązać kontakt z siostra Piotra ona zna swoich rodziców wiec rozwieje nasze wątpliwości , to taka moja propozycja.
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Tak w ogóle to od początku myślałem o tym żeby wysłać jeden kalendarz do rodziny Szpikera, ale stwierdziłem, ze nie jest to dobry pomysł
na fansach czytałem ze mapet z własnej kieszeni wysyła do rodziny kalendarz wiec później mogliby nas oskarżać że ich pomysł ukradliśmy. Dwa kalendarze za dużo. Trochę ta sytuacja dziwnie będzie wyglądać.
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-11-15, 18:59
Arcaj napisał/a:
spyro napisał/a:
na fansach czytałem ze mapet z własnej kieszeni wysyła do rodziny kalendarz wiec później mogliby nas oskarżać że ich pomysł ukradliśmy. Dwa kalendarze za dużo. Trochę ta sytuacja dziwnie będzie wyglądać.
w 100% zgadzam sie z Arcaj lepiej tą kase co ma isc na kalendarz przeznaczyć na jakąś wiązanke
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-11-15, 19:01
Arcaj napisał/a:
na fansach czytałem ze mapet z własnej kieszeni wysyła do rodziny kalendarz
No właśnie...już kilka dni temu to widziałem kiedy to pewna osoba źle się wypowiedziała o ich kalendarzu.....ciekawa polemika się w tedy wywiązała, więc zrobiłem screen-a i wrzuciłem na box-a:
http://www.otofotki.pl/im...5_mapeciska.jpg
Jak widać, mapet bierze dodatkowy kalendarz i wysyła do Szpikera rodziny. Miejmy nadzieję że ten człowiek przemyślał tą decyzję i wie co robi.
już i tak mamy zaległości za 1 listopada. uzbieraliśmy pieniądze a nikogo nie ma chętnego żeby pojechał położył wieniec. Więc na to żeby ktoś pojechał z wiązanką bym nie liczył.
ale to chyba nie o to chodzi by wspominać to ze mamy zaległości?? najważniejsze VV Klub Polska pamięta o swoich a to że nic nie było na 1 listopada nie znaczy o tym ze został zapomniany ponieważ nie robimy tego na pokaz tylko dlatego że chcemy
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-11-16, 16:05
adbaca napisał/a:
ale to chyba nie o to chodzi by wspominać to ze mamy zaległości?? najważniejsze VV Klub Polska pamięta o swoich a to że nic nie było na 1 listopada nie znaczy o tym ze został zapomniany ponieważ nie robimy tego na pokaz tylko dlatego że chcemy
tak potrze na posty i na ten kalendarz i ... ze mnie tam nie ma nawet na tych mini...
no ale do rzeczy mnie się podoba...
możne w przyszłym roku się załapie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum