A ja czytam posty i smieje sie szeroko. Skonczmy dyskusje i czekamy na konoec ankiety. W ramach przypomnienia klikamy na 12zdjec i dopiero akceptujemy. Pozdro All i wszystkiego dobrego ;-) CHILL OUT
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-11-18, 16:56
Kurfa, przyznaje sie bez bicia, ale to chyba i ja rypłem sprawe. Dokładnie nie pamietam i jedyne co mam na swoje usprawiedliwienie, to to, że było troszke %%% i gdzieś reżyser zaginął i film sie troche urwał i tylko mam takie urywki, że wróciłem do domu i wszedłem na forum i wszystko na to wskazuje... :/
Sory Hormon, sory ludziki, jeśli to rzeczywiscie ja :/
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2012-11-19, 22:13
masakra moi drodzy - co roku ta sama bezsensowna dyskusja o ilości głosów - już się rzygać chce...
jak ktoś chce się dowiedzieć jak działają ankiety na forum, kto ma w nie wgląd, kto może je edytować itp itd to proponuje przeczytać temat o zeszłorocznym głosowaniu - wszystkie ważne informacje podane jak na tacy wystarczy poszukać zamiast pisać głupoty
Hormon jak chce Ci się na piechotę wszystkie głosy liczyć to daj znać - po zakończeniu ankiety strzelę Ci jakiegoś screena...
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2012-11-25, 15:19
Dziekuje wszystkim za glosy
Jaj nie ma komu zrobic projektu to moze skorzystamy z pomocy fachowców http://www.fotografix.pl/kalendarze.html
Można wysłac wzór z porzednich lat i zrobią cos takiego
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Przecież każdy widzi głosy i wyniki. Ja moge zrobić projekt wieczorem zrobię jeden miesiąc na gotowo i cenicie
_________________ Jetta_III
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-11-26, 14:23
mnie sie by bardziej dni miesiaca bardziej widzialy na gorze. Bo skoro juz mamy wybrane najladniejsze vento, to dlaczego je zaslaniamy...? Taka moja uwaga.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2012-11-26, 21:07
moim skromnym zdaniem format A3 zdecydowanie lepiej się prezentuje na ścianie jak jest w pionie zamiast w poziomie...
jakby co to mam pliki psd kalendarza sprzed 2 lat czyli szkielet jest - jak ktoś ogarnia photoshopa i chce się podjąć projektu to mogę jakoś udostępnić danej osobie
Tez jestem za formatem A3 Fajnie by tez wygladal motyw z umieszczaniem dni w wolnej przestrzeni by nie zaslaniac furki ze zdjecia. Podesle pomysl chlopakow z.vwpomorze bo zajebiscie im wyszlo
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2012-11-28, 18:40
Panowie do kogo mam podesłać fotki, jutro jeszcze jakoś normalnie będę funkcjonował, w piątek pije, w sobotę również, w niedziele trzeźwieje, a w poniedziałek ląduje na stole operacyjnym!!!
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2012-12-03, 18:50
Brak
Proponował bym zlecić to jakiejś firmie z allegro, podsyła się im zdjęcia i kalendarz mamy gotowy. JEst też kilka takich firm które podsyłają programik w którym można dokonać jakiś ustawień.
Co wy na to ? Tylko w takim wypadku musiał bym znać ilość jaką trzeba zamówić, no i jakieś zaliczki zebrać.
Hormon, po primo to dużo zdrowia życzę i szybkiego powrotu do zdrowia po operacji
Co do kalendarza to wyślijmy do kogoś z allegro i robimy listę i wpłacamy po 15zł zaliczki a potem po ustaleniu reszty formalności wpłacimy resztę kasy
Wysłany: 2012-12-03, 22:31
Aeternus napisał/a:
Hormon, po primo to dużo zdrowia życzę i szybkiego powrotu do zdrowia po operacji
Co do kalendarza to wyślijmy do kogoś z allegro i robimy listę i wpłacamy po 15zł zaliczki a potem po ustaleniu reszty formalności wpłacimy resztę kasy
Niestety ale nie zostałem przyjęty do szpitala :/, lekkie przeziębienie i ponad pół roku czekania poszło się pier...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum