Panowie potrzebuje pomocy silnik mi odmowil posluszenstwa w drodze powrotnej z Pasłeka zagrzał sie strasznie cos szarpnelo i juz dalej nie pojechal
Teraz co robic zniemic silnik na inny mocniejszy czy zrobic tego i zostac przy automacie jak zmienic to najlepiej na jaki ja za bardzo nie ogarniam tego tematu wiec czekam na wasza pomoc chcialbym sie wyrobic do VW MANI wiec duzo czesu nie mam. pozdro
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2011-07-19, 13:17
abf ,dlatego że vrka jest ciężka i nie ma takiego kopa z startu jak abf,ale co do czasu to radził bym albo sobie spokojnie robić albo odpuścić zlocik bo co nagle to po diable
no ten wie wszystko się da MANIEK, przede wszystkim sprawdź co się stało ze starym serduchem, może jeszcze do uratowania .
A jak już nie to wtedy zależy tylko od twojego portfela i osoby która Ci to ogarnie
PS. vr6 se odpuść
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2011-07-19, 21:38
vezet22 napisał/a:
vr6 se odpuść
chyba że za darmo bedziesz miał
co do silnika to jak masz zmieniać to wkładaj Abf-a...A jeśli chodzi o 1,8T to nic strasznego w przeróbkach nie ma i jak już to z Audi
_________________ Grupa Mazowiecka
Ostatnio zmieniony przez Wydym 2011-07-19, 21:39, w całości zmieniany 1 raz
Jednak bedzie reanimacja starego silnika tak na razie zeby bylo czym jezdzic a po mani albo sie sprzeda albo sie doda smocy dzieki wszystkim za pomoc .
vezet22, dzieki stary sam jestem w szoku ale fajnie wkacu vento ma cos na koncie dwa dyplomy na jednej imprezie prawdopodobnie kolo zagosci na stale od wiosny Wydym, 14'' garsija100, gdzie tam zajebisty taki skromny .
Chopaki sory nie mam czasu poskladac fotek i wrzucic juz mnie koledzy wyreczyli to widzicie jak sie auto prezentuje narazie na probnych jazdach ale kolo zawita na stale od wiosny jak znajde wolnych pare chwil to wrzuce cos wiecej. Mati_89, czemu nie podjechales na pogaduchy napewno bys mnie dogonił a silnik jeszcze wysoko do wachacza mam 3,5 cm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum