Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2011-03-19, 21:15
Panowie może ktoś wie gdzie na żywo w bdb jakości można obejrzeć dzisiejsza gale KSW ? Wiem że na IPLA.TV, w ostateczności zapłacę te 7zł, ale wiadomo że lepiej się ogląda za free Jak ktoś ma jakieś linki to proszę na pw albo gg.
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2011-11-27, 00:35
według mnie to pudzian przegrał i po walce było to widać 3/4 walki to thompson lezał na pudzianie i to thompson był lepszy i jemu nalezy się zwycięstwo
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2011-11-27, 10:28
Thompson w pierwszej rundzie był lepszy, druga runda należała do Pudziana, sporo ciosów zadał, tak samo jak leżał na plecach to ciosy leciały na thomsona.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Ja też. Ewentualnie wygrana thompsona bo Pudziana na pewno nie.
Ale to nie była głowna walka.... Khalidow znowu pokazał że jest naprawde dobrym zawodnikiem
_________________ Ze słodkich rzeczy najbardziej lubię wódkę.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-11-29, 08:14
Ja juz sam nie wiem jak jest lepiej, czy z unieważnieniem czy nie. Walka z anglikiem (zikic czy jakos tak) też według mnie była lekko chrzczona Po prostu widać czym jest KSW, czyli maszyką do robienia kasy, wystarczy spojrzeć kto był na widowni....sami zadufani celebryci. Na innych galach np UFC, nikt co chwilę nie robi zbliżeń na jakies aktoreczki z publiczności itp, gdy ktoś jest tam z publiczności pokazywany to tylko inni zawodnicy, a na KSW, z tego co pamietam, był tylko Kułak.
Obawiam się, że teraz nikt KSW nie bedzie brał na poważnie, nie chodzi mi tu o widzów, ale np przyszłych przeciwników dla Pudziana czy Khalidowa, a szkoda bo ten ostatni naprawdę cos potrafi na światowym poziomie.
Silnik: 1.8eLPeGie Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 12 Sie 2011 Posty: 128 Skąd: Bialystok
Wysłany: 2011-11-29, 13:47
To całe KSW to porażka dla polaków dają zawodników walczących w Pride, ale 10 late temu, wszyscy przeciwnicy to jakieś stare dziadki na emeryturze chcące dorobić, aby wysłać dzieci do szkoły, albo potrzebujących na remont domu. Khalidov niszczy wszystkich polaczkowych zawodników wzrokiem ale jak już trafi do UFC a pewnie trafi bo z KSW zwieje jak tylko skończy mu sie kontrakt to zobaczy jak to jest dostawać łomot od prawdziwych zawodników a nie emerytów z balkonikiem.
Walka z anglikiem (zikic czy jakos tak) też według mnie była lekko chrzczona
Również miałem takie odczucie.
Paweł J. napisał/a:
Na innych galach np UFC, nikt co chwilę nie robi zbliżeń na jakies aktoreczki z publiczności itp
I oprócz tego debilowatych wejść na ring A żeby wozem strażackim wjechać to już downa trzeba. Lepiej jakby z pogotowiem przyjechał.
KondziorR napisał/a:
Khalidov niszczy wszystkich polaczkowych zawodników wzrokiem ale jak już trafi do UFC a pewnie trafi bo z KSW zwieje jak tylko skończy mu sie kontrakt to zobaczy jak to jest dostawać łomot od prawdziwych zawodników a nie emerytów z balkonikiem.
Jak utrzyma formę to na pewno się i tam nie zbłaźni. Wiadomo że tam już co niektórzy to straszne harpagany są ale Khalidow potrafi walczyć.
Silnik: 1.8eLPeGie Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 12 Sie 2011 Posty: 128 Skąd: Bialystok
Wysłany: 2011-11-30, 21:32
Zgadzam się, przeciwnik Khalidova, ale to jest zawodnik który ma szanse dojść do czegoś poza polska scena, a reszta tych pajaców walczy z zawodnikami którzy już swoje przeżyli a teraz wychodzą na ring w celu czysto zarobkowym nawet wiedząc, że nie mają szans z młodszymi zawodnikami, ofc jest pare perełek ale nie oszukujmy się, KSW sięgnęło dna w swojej młodej karierze i nie ma czego po całej tej pseudo federacji oczekiwać.
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2012-09-16, 09:39
Tylko denerwuje mnie jedno placi sie abonament radiwo telewizyjny , placi sie solorzowi za cyfrowy polsat i jeszcze (*^*^%$ mam placic za walke? przegiecie paly nawet meczy reprezentacji juz nie mozna obejrzec!!!
Dzis Pudzian pokazał wszystkim niedowiarkom, ze może walczyć i będzie to robił tak jak należy .
Ale wciąż zamiast uderzać to pcha ręce i niemal panicznie boi się przyjąć jakikolwiek cios, dlatego chaotycznie próbuje trzymać garde i nie wychodzi mu to. Widać postępy w jego walkach ale raczej wojownika z niego nie będzie mimo że to pracowity człowiek lecz czasami to za mało, bo potrzebny jest talent taki jaki ma Khalidov.
Ostatnio zmieniony przez pawel39106 2012-09-16, 12:17, w całości zmieniany 1 raz
Byłem, powiem atmosfera zajebista, gorzej było po 22 bo browar zaczeli sprzedawać. ;/
I jakiś łeb ryja darł cały czas, raz cała hala się zaczęła śmiać jak się wydarł takim głosem przepitym. Ogólnie fajnie..
Silnik: 1.8 Pb +LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 17 Cze 2010 Posty: 353 Skąd: WG
Wysłany: 2012-09-23, 01:16
Filipovic, Na forum obowiązuje kultura. Cenzuruj ostre słowa wypowiedzi. Może mlodzież przegląda forum. Chyba temat nie jest do opisywania jakiegoś "łba" tylko tematu walk
Sorry za Offtopic ale nie wytrzymałem
_________________ SKUP TELEFONÓW: NAJLEPSZE CENY!! DOJAZD DO KLIENTA. NAPRAWA, SIMLOCKI ETC.
Ale wciąż zamiast uderzać to pcha ręce i niemal panicznie boi się przyjąć jakikolwiek cios, dlatego chaotycznie próbuje trzymać garde i nie wychodzi mu to. Widać postępy w jego walkach ale raczej wojownika z niego nie będzie mimo że to pracowity człowiek lecz czasami to za mało, bo potrzebny jest talent taki jaki ma Khalidov.
Nic dodać nic ująć. Chociaż spodziewałem się o wiele więcej po tak długim trenowaniu...wydaje mi się że Pudzian poprostu nie ma predyspozycji i jest tylko osobą od przyciągania kibiców.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum