ty mendo to twoje kolorowe nawet nei wiedzialem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurde zajebiaszczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a tak wogole zajebiste masz kolo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez SKoczek 2011-04-19, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
No to dawaj więcej fotek i opisz co po kolei robiłeś, jak doszedłeś do takiego stanu jak jest
Zdjęć mam mało(na internecie jest trochę porobionych ze zlotu), bo cieszę się nim od czwartku w piątek było szybkie składanie i premiera autka odbyła się Rothenburgu. Po drodze zwracałem na siebie uwagę co jest najważniejsze i przede wszystkim oryginalność bo o to chodzi w tuningu zeniTh nie ma problemu
czarnysauber napisał/a:
a co to sa za fele co masz załozone
właśnie tego nikt nie wie, wiemy na pewno ze to RH ale model nieznany
Fajne uczucie jest jak się jedzie po ulicach Wrocławia i każdy się ogląda
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-04-30, 20:48
Kurcze....szkoda mi tego czerwonego vento.... było naprawdę miło A teraz foty na tle wesołego miasteczka...pasuję Po kilku dniach przemyśleń....mogę tylko jedno powiedzieć.....szkoda wielka, że tak się stało
też nie mam możliwości pokazać go w naprawdę dobrej lokalizacji i porządnymi zdjęciami. Na zdjęciach inaczej wygląda i na żywo też. Owszem to budzi kontrowersje jednym się podoba drugim nie. Tak to już musi być. Ja tylko dążę do końca projektu.zeniThwidział najpierw na zdjęciach i później na żywo i jak to się różni? Jest lepiej gorzej?
powiem Ci tyle, mi się od początku podobało to co zrobiłeś z autem ;D
a co do wyglądu to widać jak jest, wiadomo że na żywo lepiej wygląda, a najlepiej w trakcie jazdy
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
ziom fura na prawde jest spoko jak ludzie nie wiedza co to to powiedza za ulep bity:) :)PS jak sprzet gra jeszcze:) a i wiesz ze ja mam jeszcze twoje cos:) ale to nie zniknie:)
Kurcze....szkoda mi tego czerwonego vento.... było naprawdę miło A teraz foty na tle wesołego miasteczka...pasuję Po kilku dniach przemyśleń....mogę tylko jedno powiedzieć.....szkoda wielka, że tak się stało
ale dobrze ze to jest kontrowersyjne, bo się o tym mówi i wzbudza zainteresowanie. A z tego bardzo się ciesze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum