Silnik: 1.8eLPeGie Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 12 Sie 2011 Posty: 128 Skąd: Bialystok
Wysłany: 2012-03-27, 07:50
W bagażniku na tylnej belce w pobliżu prawej lampy. Jak tylko otwierasz bagatka zerknij w dół i z prawej powinna być biała naklejka z oznaczeniami chyba, że masz USA to gdzieś tam bliżej koła zapasowego jest podobno
KondziorR, - bo to z tymi wlepami to rożnie jest wydaje mi się że jak się im udało nakleić tak jest bo nie ma precyzyjnego miejsca tej naklejki, jedni ja maja na tylnej części bagażnika jak Ty to opisałeś inni na podłodze ale tez w rożnym miejscu ...
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2012-03-28, 22:16 wlepa
W moich dwóch ventylkach wlepa jest na podłodze po prawej stronie między tylnym pasem, wnęką koła zapasowego a podłużnicą. Myśle,że może być to uwarunkowane rokiem produkcji, bądź też fabryką z której wyjechał samochód
Ja mam z prawej strony pod wykladzina bagaznika, mniejwiecej tak w srodku dlugosci bagaznika.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
ja w bagażniku nie mam tylko tak jak Zaba napisał pomiędzy lampą przednią od pasażera a błotnikiem, u mnie była strasznie zabrudzona i raczej bez wyjmowania lampy nie da się z niej nic odczytać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum