Witam;).
Swoje autko nabylem w tym roku w lutym. Szukalem na allegro jakiegos taniego i w miare zadbanego autka;). Vento jako pierwsze wpadlo mi w oko i to jedyne auto jakie pojechalem zobaczyc i odrazu kupilem.
Silnik 1.8 benzyna/gaz 75 km. Wersja GLX (uboga wersja ale moja^^):
-ele.lusterka
-centralny zamek
-alarm
-halogeny przod^^
-hak (ktory zostanie wykrecony)
i to chyba na tyle;)
Co zostalo wymienie po zakupie:
-lozyska kol
-kopulka i palec
-czujnik halla
-okladziny hamulcow z tylu
-linka recznego, oraz lewarek
-czujniki ABS
Moje delikatne modyfikacje:
-gril pomalowany na czarno
-aluminiowe rygielki
-wzmak + skrzynia bassowa
-H4 niebieskie ^^
na razie to tyle;) w przyszlosci troche wiecej zmian;)
Dzieki za powitanie ;P
Co do tych swiatel to w nocy nie jest zle a wrecz dobrze;P zarowki z biedronki za 10zl xD.
Srodek postaram sie wrzucic w weekend;)
witamy na forum, może się mylę ale to raczej nie jest wersja GLX, sam miałem taką wersje i one są już bogato wyposażone, szyberdach, szyby i lustra w prądzie, domykanie i otwieranie szyb z kluczyka, klimatyzacja, PP, abs, nie miałem tylko halogenów i skóry itd.
klapa jest prawdopodobnie od innego autka, a i zapomnialem opisac calego wyposarzenia;) sorki moja wina juz poprawiam
a na tyl planuje wrzucic nowe lampki ale to po zimie;)
karolek_ust Już prawie mieszkam w Ventce Nie trąb zjebie ;)
Ostatnio zmieniony przez Ipkisek 2012-09-20, 15:40, w całości zmieniany 1 raz
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-09-20, 16:58
jesli chodzi o moje zdanie (które poprze wiekszosc uzytkownikow forum) to lepsze beda ciemne hellenki. Moze jakbys przyciemnił chociaz ten gorny pas, ale to i tak nie zastapi poczciwych dymionych ori.
Hm, najlepiej to chyba kupić. Ale jakoś na alledrogo nie natrafiłem na heleny ory, są własnie typu made in china clear for vento nic więcej. Choć dymione też są ale też jakieś wschodnie. Poszukaj na ebay'u może coś wykminisz..
Silnik: 1.8 ABS Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 11 Maj 2011 Posty: 39 Skąd: Radom/Pionki
Wysłany: 2012-09-20, 18:58
Ipkisek napisał/a:
a ta folie przykleja sie jakos od srodka?? i przykryje ladnie to zolte?? i jak potem jest z wstecznymi??
Wygląda to tak jak na filmiku wyżej wrzuconym przez kolegę czarnysauber
Oklejasz zewnątrz lampy, przykryje ładne pomarańcz. A światło wsteczne świeci tylko minimalnie słabiej.
Mialem taka foli wlansie na przednie swiatla
luknij na moj temacikk http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=13144
rzuca sie w oczy a swiatla zabiera troche tak ze mysle ze predzej czy pozniej by bylo po dowodzie
Ostatnio zmieniony przez danieluss123 2012-09-24, 15:17, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum