Silnik: 2.0
Wysłany: 2013-03-24, 13:04 Jetta mk2 USA LyszyK
Witam!!
Kiedyś byłem posiadaczem polo 6n w wersji GTi http://cultstyle.pl/viewtopic.php?t=11326 , lecz sprzedałem ją i kupiłem passata b5 kombi. Jednak długo nie mogłem jeździć bez gleby , a samochód na codzień muszę mieć kupiłem drugie.Po długich poszukiwaniach polo 2f, znalazłem JETTE A2.
MODEL: Jetta A2
SILNIK: 2E
MOC: 115 KM
ZAWIESZENIE: Gwint TA technix
UKLAD HAMULCOWY: Przód tarcze wentylowane, tył tarcze.
KOŁA:Mercedes Segin 7,5J.. 165/35 przód , tył 165/40
NADWOZIE: Pakiet GTI
WNETRZE:Brązowe grube welury , rzadkość w tym modelu , MFA,Obrotomierz, drewniana. kierownica.
AUDIO: brak.
PLANY:WIELKIE.
Blenda gotowa , pomalowana strukturą , z lampami wygląda to tak..
No i tutaj widać dokładnie obrys w lampie US.
Doszedł też ori 3 stop na tylnią szybe.
Nad felgami zastanawiałem się bardzo długo, na początku miały być RMy, ale na podkarpaciu wpadło kilka kompletów w tym sezonie więc odpuściłem. Poźniej w planach był borbet A, 4 sztuki 9J i ET 15,ale pomysł także odpuściłem. Ostatecznie patrząc na ostatnią odsłone mojego starego polo, stwierdziłem ,że będzie duża felga z jakoś konkretną oponą . Więc szybka akcja i ... klik...
Opony, 2 miesiące rozciągane co by lepiej zaszły na felge ..
Felgi wróciły po polerce..
Opony założone bez szczelania, co zdziwiło mnie i wulkanizatora którego pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum