Witam, chciałem się was panowie spytać co sadzicie o założeniu 15 do vento? Jak auto prezentuje się na takich felgach może ktoś posiada zdjęcia i czy będzie się dało jeździć po obniżeniu autka na 15 o niskim profilu opony?
Dokładnie tak , zastanawiam się własnie jak takie wypolerowane z czarnymi lub jakiegoś fajnego koloru wnękami prezentowały by się na moim vento. Myślałem tez nad jakimiś mercedesami ale jakoś nie mam zaufania do tych dystansów zmieniających rozstaw z 4 na 5 śrub. A te w polerce mi się podobają tylko nie wiem jak by pasowały do auta.
Ostatnio zmieniony przez Grzela44 2012-06-10, 15:34, w całości zmieniany 1 raz
mam felgi 15 7J ET25 opony 195/50 na razie seryjne zawieszenie... czy na sprężynach 60/40 nic nie będzie tarło? z wyczytanych wcześniej informacji doszedłem do wniosku że nie powinno ale jeszcze dla pewności pytam:)
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2015-05-17, 15:34
Na tej stronce porównałem ze swoimi wcześniejszymi 16"7.5J ET 35 i wygląda na to że powinno się zmieścić bo ja miałem jeszcze trochę luzu, ale zależy od nadkoli bo w ventkach są jednak delikatne różnice.
http://www.willtheyfit.co...set2=25#content
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2015-05-17, 22:54
Jak ktoś używa auta według homologacji, czyli 5 miejsc plus bagażnik nie ma znaczenia czy zawias na minusie czy też seria....co nie zmienia faktu że może być problrm przy tym ET.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum