Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2010-02-10, 22:06
kombi to ja chciałem kupic wcześniej zanim kupiłem vento więc teraz mam kombi to co chciałem kiedys
czarnysauber, nie mówię że bedzie i nie mówie nie bedzie gleby, ale tak szczerze po ostatniej mojej przygodzie źle zakończonej to nie chcę juz w paska pompowac kasy bo jak by bylo to co z vento to znowu jestem ze wszystkim w plecy
VW Passat B5 (3B) Variant - pawelvw
W skrócie opis modelu i wyposażenia:
Auto: VW Passat B5 (3B) Variant
Rok produkcji: 1999/2000 modelowo (pierwsza rejestracja 14-10-1999 Holandia)
Motor:/Typ: 1900 cm3 TDI/AJM 115 KM (85kW)
Kolor: srebrny metalik LB7Z
- klimatronik
- pół skórzana tapicerka z alcantarą
- komputer pokładowy
- tempomat
- drewniane wykończenia
- 4x el. szyby
- el. lusterka
- podgrzewane lusterka
- chromowane relingi
- ABS
- ASR
- immobilajzer
- alarm
- centralny zamek
- 4x poduszki powietrzne
- wspomaganie kierownicy
- kierownica regulowana w dwóch płaszczyznach
- lampki z tyłu nad głowami pasażerów
- wykładzina bagażnika (klapy) z boczkami na apteczkę (trójkąt) oraz narzędzia
- skórzane boczki drzwi x4
- dzielona tylna kanapa + zagłówki
- lusterka, zderzaki i listwy w kolorze nadwozia
- elektryczna regulacja wysokości lamp przednich
- wygłuszenie pod przednią maską
- domykanie szyb z pilota
- 2x podłokietnik
- 2x dodatkowe gniazda napiacia 12V w bagażniku
- zestaw głosnowówiący
- trzystopniowa rególacja pracy wycieraczek
- spojler na tylnej klapie.......
Ja pierdziu.... tez bym chciał mieć taki skrót
Nie no pogratulować i pozazdrościć takiej wypasionej furmanki
I ta Ventka na kratce..... wypas Coś Cię jednak ciągnie do nadwozia typu sedan.....
spyro napisał/a:
etam szkoda, właśnie fajnie. Ja nie wyobrażam sobie teraz innego nadwozia jak kombi
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-02-10, 23:59
Piękny Paseczzek
Trzeba teraz spota jakiegoś orgianizować zeby na żywca oblukać
A jeśli chodzi o to czy sedan czy kombi to ja wybieran KOMBI-ładniejszy,praktyczniejszy
przyjemny passek
hehe, dobry opis w skrócie a i nie podobają mi się drewienka w rączkach drzwi. W konsoli i na gałce biegów jest ok, ale te rączki to na czarne bym wymienił.
Teraz to tylko glebiszyn, dobre, duże koło, może lampy przód do wymiany
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2010-02-24, 21:31
lukasz17, ja nie wybrałem po prostu chodziłem i poszedłem sobie go zobaczyc i tak go kupiłem i tak samo było z vento tez miało dobre wyposazenie i trafione było vento całkiem przypadkiem i tez kupiłem
Wysłany: 2010-02-27, 21:55
moje nowe lampy tylko trochę mi się popsuły jak je wziołem w swoje ręce i żeby nie było gadki że nic nie robie przy pasku
a tu cała lampa jeszcze nie rozebrana
będę oddawał odbłyśniki do regeneracji i teraz mam do was pytanie czy zostawic całośc w chromie czy do okola odbłyśnika walnąc w czarny mat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum