Mam do was pytanie, pisałem dzisiaj do Piecha dlatego że myślałem że on był autorem tego o to filmiku promującego forum http://www.youtube.com/watch?v=atql2lzYHeA. Powiedział mi że Arcaj go zrobił, fajny bardzo filmik ale już trochę czasu pewnie on ma może ktoś podjął by się zrobienia takowego filmiku z aktualnymi zdjęciami niektórych użytkowników promujący nasze forum ? Do tego do zdjęcia dopisek np nazwy użytkownika i np. slaw71 king Vento 2010, itd itp ? Pod koniec filmiku różne zdjęcia ze zlotów... Co o tym myślicie ?
_________________ Chodzenie do kościoła świadczy o Tobie , że jesteś katolikiem ? To tak jakby spanie w garażu robiło z Ciebie mechanika...
F7R :C
Ostatnio zmieniony przez Mlody~ 2011-04-14, 17:59, w całości zmieniany 2 razy
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2011-04-14, 20:52
Po zrobieniu tego filmu Arcaj chciał go poprawić, dodać kolejne fotki itd. Ale ludzie to zlali i dostał bardzo mało fotek. Podejrzewam że i tym razem będzie podobnie.
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2011-04-15, 11:59
Cytat:
Po zrobieniu tego filmu Arcaj chciał go poprawić, dodać kolejne fotki itd. Ale ludzie to zlali i dostał bardzo mało fotek. Podejrzewam że i tym razem będzie podobnie.
dokładnie tez tak sądze że wiekszość osób sobie to oleje. Zresztą wiekszość zdjęć Arcaj dobierał sam grzebał w tematach i wogóle chłopak napracował sie a później wyszło jak wyszło...
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Jeśli nikt by nie przesyłał zdjęć, mógłbym coś z różnych tematów powybierać. Tylko czy aby każdy był zadowolony z mojego wyboru ? A co do tworzenia filmiku żeby to jakoś wyszło to nie wiem czy bym ogarnął bo nigdy się w takie coś nie bawiłem
_________________ Chodzenie do kościoła świadczy o Tobie , że jesteś katolikiem ? To tak jakby spanie w garażu robiło z Ciebie mechanika...
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2013-01-16, 22:34
Niech jakiś zielony założy temacik i niech się ludzie wypowiedzą. Filmik w postaci pokazu slajdów, trochę zdjęć ze zlotów i takie tam, taka moja propozycja
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2013-01-16, 22:40
Nie ma sensu zakładać nowego tematu, można się w tym temacie wypowiadać.
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-01-17, 10:10
hmm, ja mialem na mysli cos bardziej profesionalnego. Pokaz slajdow to troche juz przestazala forma, no ale niestety nie mam pomyslu jak wykonac to lepiej. :/ znaczy pomysl jest, tylko wykonanie jego graniczy z cudem. Jedyne wyjscie to zrobic promo na jakims zlocie i sklejic film z filmow, a nie ze zdjec.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum