Jak w temacie, sprzedam lampy z mojego Venta, Angel Eyes ciemne. Lampy są w stanie idealnym. Kupione pod koniec września 2008 w sklepie Venom24.pl, jeszcze na gwarancji. Sprzedaję wszystko to co dostałem razem z lampami tzn. wiązkę, przejściówki, schemat podłączenia etc. Lampy sygnowane są przez firmę DEPO chodź według informacji udzielonych mi przez sklep jest to produkt firmy FK (dostałem nawet taki śmieszny certyfikat potwierdzający to, zresztą wystarczy spojrzeć w aukcje na allegro gdzie producentem jest FK/DEPO). Cena jaka mnie interesuję to 400zł z kosztami wysyłki (nowe kosztują 600-650zł). Do soboty lampy są na samochodzie, w sobotę postaram się wrzucić zdjęcia zdjętych już lamp.
Uwaga! Gratis 4 żarówki H7 firmy bliżej nieokreślonej
Dla zainteresowanego istnieje możliwość wystawienia aukcji na allegro.
Bartek, - kusząca propozycja ... teraz mam mętlik w głowie ... jak ja je bardzo chciałem mieć swego czasu ... cos czuje ze te czasy zaczynaj wracać
one sa z elektryka? no standardowe pytanko - czy parują??
Jak by co jestem zainteresowany, ale teraz wszystko sie zwaliło na głowę ...wyjazd itd. wiec ciężko zebrać myśli ale jak by co jestem 1
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Są przystosowane pod elektrykę ale silniczki trzeba włożyć swoje z ori lamp. Czy parują, hmm powiem szczerze na początku parowy po silnych opadach deszczu, jednak ostatnio dobre pół roku nie widziałem na nich pary a wiadomo były śniegi, deszcze. Może dlatego że w końcu udało dobrze włożyć tą gumową zaślepkę z tyłu lampy
krzeszak kombinuj można zrobić tak, że jak kupisz to Bartek wpadnie na spot do Wawy przywiezie lampy a ja jak będę jechał do Was na spot to Ci je przywiozę... heheh chyba łatwiej wysłać pocztą.
Do Wigilii to na pewno nie Zrobimy tak, jeżeli krzeszak nie zdecyduję się do końca weekendu to lampy idą do Whiskas'a . Dzisiaj wieczorem wrzucę zdjęcia zdjętych lamp, niestety nie będę miał czasu żeby je wyczyścić do zdjęć ale przed wysyłką na pewno będą oczyszczone z kurzu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum