_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1.8
Wysłany: 2009-09-02, 16:25
czyli bedzie nastepny król prostych jak swapa zrobisz 75km gleba i po zakretach daje sobie rade plus troche umiejetnosci i ryzyka dobrze zakrety przepier.... i mociejsze auta leszczylem
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2009-09-02, 18:52
Ale przyznasz że szału nie ma. Ja mam cały czas porównanie do mojego starego autka Renault5. Tam miałem tyle koni co tu ale auto wazyło nie całe 800kg, mały zapier...alacz . Golfa MKII 90km+chip mieszałem .
Vento sie nie trzyma. Jak przejechalem sie z kumplem jego audi a4 to to bylo przyklejone na zakretach i to bez ESP, moc tez byla zacna, 200KM
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2009-09-03, 08:29
Jak by nie bylo fajna sprawa takie coś no ale najlepiej jak sie na to patrzy z boku. Porobił bym tak moja strzałą ale mi szkoda
będę miał służbowy samochód to wam dopiero filmik pokaże jak się laczki topi
Panowie, przecież Vento to jest samochód jak każdy, właściciel miał ochotę go poupalać to jego sprawa Jak go stać na remonty to czemu nie Jedni kładą kasę w "tjuningi" inni w opony, przeguby etc. co kto lubi
Moze bede kontrowersyjny , ale zapach spalonej gumy dziala na mnie jak afrodyzjak na psa.....
Szanuje , kazdego , kto lubi sobie czasem gumowego "baczka " puscic .......
A ze vento sie ponoc niszczy ....... mozna na to spojzec z drugiej strony medalu .
sypia sie elementy , ktore i tak sa juz naduzyte i to te beda do wymiany w pierwszej kolejnosci .
Nie rozumie , tylko dlaczego cala reszta tak strasznie nyguje zachowanie autora tego slicznego filmiku .....
Kazdy ma prawo robic ze swoim autem , to co miski lubbia najbardziej......
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2009-09-07, 13:08
ja osobiście nie lubię jak ktosik pali gumę albo kręci bączki ,to zn ,mnie to osobiście nie kręci ,ale muszę powiedzieć że jak w weekend byłem na targach motoryzacyjnych w wawie to jak zobaczyłem jak chłopaki driftują i z jaką łatwością ich maszyny kręciły bączki to byłem pod wrażeniem i wyrażam pełen szacun dla tych kolesi za znakomite opanowanie autka.
szkoda tylko żę nie wziołem żadnego aparatu bo było co oglądać.
Moze bede kontrowersyjny , ale zapach spalonej gumy dziala na mnie jak afrodyzjak na psa.....
No to mamy coś wspólnego. Na majówce BMW w tym roku dobre 4 godziny stałem przy "upalarni" Ale jak palić gumę to tylko RWD, zakręcić bączka, ustać w miejscu Jak to mówi mój znajomy "gdyby Bóg preferował przedni napęd, chodzili byśmy na rękach"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum