cena bardzo dobra , W niedziele byłem na giełdzie w Chwaszczynie(giełda samochodowa koło Gdańska) i widziałem pojedyncze lampy po 100 zł i to właśnie takie pomarańczowo- czerwone. wiec te warto:)
Hehe, kurcze albo przestałem już myśleć przez to przeziębienie albo to co napisałeś to jest "masło maślane". Jak malujesz pomarańczowy kierunek czarnym sprejem to chcesz osiągnąć efekt taki jaki jest w oryginalnej czarno-czerwonej lampie a więc kopiujesz oryginał a co za tym idzie posiadasz jego namiastkę No chyba że maźniesz całą lampę i zrobisz "smolucha", to wtedy faktycznie posiadasz "ciemne" lampy
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-11-12, 17:20
Bartek napisał/a:
Hehe, kurcze albo przestałem już myśleć przez to przeziębienie albo to co napisałeś to jest "masło maślane". Jak malujesz pomarańczowy kierunek czarnym sprejem to chcesz osiągnąć efekt taki jaki jest w oryginalnej czarno-czerwonej lampie a więc kopiujesz oryginał a co za tym idzie posiadasz jego namiastkę
Nie wiem jak inni, ale ja nie malowałem lamp przez pryzmat tego iż chcę skopiować ciemny oryginał, tylko chciałem pozbyć się pomarańczowych wstawek w lampach, które niezbyt mi się podobały, a że wyszło bardzo zbliżone do oryginału (przynajmniej z daleka) to tylko efekt uboczny tego zabiegu, a nie priorytet
Zwał jak zwał....namiastka oryginału....tesco tuning...ważne że pomarańcz nie jest już pomarańczowy mi tam nazewnictwo nie przeszkadza
kolego, jeśli za 50 zł z wysyłką je puścisz to biorę, daję 55 zł i wyślij mi je za pobraniem, mogę zalicytować na allegro, żeby była pewność, że odbiorę paczkę...
dane do wysyłki podeśle na PW
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Ostatnio zmieniony przez zeniTh 2009-11-13, 12:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum