Wyposażenie:
ABS (niestety przestał działać)
Elektryczne lusterka
Centralny na pilota
Radio Pioneer mp3
CB Uniden + antenka President
Kilka słów:
Auto było kupione w PL wersja policyjna, ja osobiście autko DOSTAŁEM!!!.Otrzymałem go od znajomego prezesa ElektrimVolt który dostał go jako autko firmowe a potem odkupił dla siebie i miał go od nowości.Nigdy jakoś nie interesowałem się Vento, osobiście mam Hondę Accord 2000r które teraz muszę pilnie sprzedać.Niestety musiałem zrobić blacharkę. Auto zadbane nigdy nie było bite a przebieg oryginalny potwierdzony 185tyś.
Sporo było wad typu nie działający centralny,przepalone świece żarowe itp.
Obecnie autko doprowadziłem do kultury i śmiga aż miło
Taka wersja szła do służb przynajmniej tak usłyszałem od poprzedniego właściciela.
Przebieg oryginalny i POTWIERDZONY od 3 lat więcej stał niż jeździł.
Kolor granatowy
W planach mody:
Coś zrobić z tyłem aby ładniej wyglądał
Wymiana głośników z przodu
Wzmacniacz + sub
Alumki 14" lub 15" + oponki
Zagłówki do tylnej kanapy
Podłokietnik
Białe kierunki w błotnikach
Nakładka na wydech
Sprzedaż Hondy Accord 2.0 2000r
zmiana na lampy biało-czerwone bo jak będziesz montował to zeby pasowało z
nikor11 napisał/a:
Białe kierunki w błotnikach
Ale jak już proponował bym Ci zmiane kierunków w błotnikach na dymne i z tyłu dać ciemne helenki. ładniej będzie pasowało do koloru nadwozia. Takie jest moje zdanie. Oczywiście Ty i inni mogą inaczej na to patrzeć
Jeśli zmienisz zdanie na ciemne lampy tylne pomaluj przednie i blendy żeby komponowało się z tyłem Jeśli zostajesz przy swoim zdaniu zostaw przód tak jak teraz jest
nikor11 napisał/a:
Alumki 14" lub 15" + oponki
zdecydowanie 15. Autko o wiele łądniej będzie wyglądać.
Ogólnie autko źle nie wygląda Trochę się nim zaopiekujesz pomodzisz troche i będzie ładnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum