Ja nie szukam Kupiłem w zeszłym roku hokej od VR'a na szrocie w okolicy, miał być od Venta okazało się że jest od Golfa Ale był ori to nie straciłem na nim chociaż
ja mam od Vr ale obawiam sie ze jest to od golfa bo po jakims cm brakuje po obu strronach szukam tej srodkowej o wiele bardziej mi sie podoba niz ta od VR
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2009-09-06, 07:12
też tak szukam na allegro ale niechce całego zderzaka kupować tylko sam hokej a tak niechce nik sprzedać. I teraz doszły mi do tego niespodziewane wydatki no i srrruu... po pieniążkach i zaprzestaje poszukiwań:( (chwilowo )
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2009-09-06, 11:25
No włąsnie sam sie oto pytałem w shoucie bo kilka dni temu zauwazyłem aukcje i za taka małą kase wiec sie pytałem czy warto ale chyba nie i poszukam gdzies uzywanego zdesia od vento
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Miałem kiedyś taki odlew u siebie zamontowany, badziejstwo niesamowite... Wystarczy delikatne puknięcie i już cały pęka. Nie opłaca się tego kupować, lepiej na prawdę kupić używkę, ale oryginała i będzie spokój.
Szczebelki na dole zderzaka na samym środku powiedzą Ci wszystko
4 szczebelki - zderzak vento
6 szczebelek - zderzak golf
Dokładka z golfa będzie pasować jeżeli podobają Ci się niedociągnięcia z obu stron i lubisz się trochę bawić
i wszystko na ten temat
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-09-06, 13:50
taki cały zderzak z hokejem nie odłaczalnym to lipa, w razie spotkania z krawężnikiem musisz wymienić cały zderzak! Do tego koszt malowania i robi sie niezła sumka. Zderzak tylko oryginalny, jak błotniki można kupic nówki w podróbie 9dobrej podróbie) to zderzaka nigdy w życiu.
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2009-09-14, 10:54
z aukcją nie wiem ale zderzak z hokejem od razu po telefonie trafił w odpowiednie ręce i ma nowego właściciela od srebrnego vento z czarnym dachem za cenę podaną w aukcji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum