Witam nie bardzo wiem gdzie założyć ten temat jesli jest źle to proszę o przesunięcie go w odpowiednie miejsce
słuchajcie planuje zmienić moją piekną dwururke w coś jeszcze piękniejszego z wyglądu i z dzwieku
podoba mi sie taki dzwięk jak ma golfiacz na tym filmie w 30 sekundzie. I chciałbym taki zrobić powiedzcie mi jaka to końcówka będzie dawała taki efekt, bo kompletnie nie wiem
P.S sorka za błędy, pisze w pracy więc mogą wystąpić
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-09-11, 10:32
piotrek_inf napisał/a:
do tego potrzebny będzie silnik VR6
Też mi się tak wydaje....wydech wydechem ale w tym przypadku to raczej motor robił szał.
Co do wydechu w dizlu to gadaj z PawłemVW....on ma 1.9TD i pięknie chodzi....kultura pracy pierwszorzędna....nie jeden TDI by tego pozazdrościł. Gdy słyszałem ten wydech po raz pierwszy to w szoku byłem....z tyłu delikatny pomruk jak w benzyniaku a silniczka za bardzo nie słychac.
kurcze to chyba mogę pomarzyć. Wlaśnie tak jak Radek mówi chyba wsadzę ten przelot. Jak się spotkamy będę musiał dokładnie posłuchać jaki dzwięk idzie.
pełny przelot czyli rura bez tłumików chyba ze przelot 2,5 cala koszt jakies 700-800zł a na razie to wytnij wszystkie tłumiki i zastąp je kawałkami rury
_________________ Najpierw Bóg stworzył Diesla, a potem świat
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2009-09-12, 21:43
witam, sory że tak sie wbijam w środek tematu. Gdzies ktoś wspominał, żeby zmienić wydech w benzynce - na środkowy i koncowy tlumik tdi...
Jaka jest roznica ? Ładnie mruczy ? Czy pierdzi ? Ma ktos tak zrobione ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum