Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2009-09-13, 14:01 gwint pytanie
Witam,
mam pytanie odnośnie gwintu. Jakie dokładnie pasują do Vento? Przykładowo
golf 2 to w zasadzie to samo co golf 3 - wiem ze gwinty do golfów 3 do 94 roku pasują z golfów 2.
Natomiast golf 3 to w zasadzie Vento czy zatem z golfa 3 gwint podejdzie do Vento ?
Jakie są różnice ? Jak to sprawidzić na "sucho" czy to będzie pasowac ? Bo najlepszym wyjsciem bylo by poprostu sprobowac go zalożyć normalka :d ale chodzi mi tak przed wzięciem kluczów do ręki
Nie będę zakładał nowego tematu bo sprawa dotyczy gwintu. Panowie jak sprawdzić czy używany gwint nadaję się jeszcze do jazdy czy tylko do regeneracji Mam okazję kupić używany gwint FK G1 i G2 za śmieszne pieniądze ale jest używany Liczę na szybką odpowiedź. Poniżej fotki, może z nich ktoś coś wydedukuje
No właśnie cena jest bardzo kusząca, czekam co odpisze mi sprzedający na temat jego stanu Pasować będzie na pewno bo jeździł w mk3
Teraz sprzedający mi odpisał że o gwincie nic nie wie bo to z auta z Niemiec i przyjechał do niego już zdjęty z auta więc chyba odpuszczę temat żeby nie wtopić pieniędzy
jeżeli amor dobrze bierze to kupuj. Na zdjęciach widać, że się nawet trzyma, tylko, że jest bardzo brudny i ciężko coś wywnioskować (czy da się jeszcze nim kręcić). Ja mam identyczny. Tylko, że on jest zajebiście twardy
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-07-17, 22:56
dexter to handlarz P, pewno za jakiś czas sprzeda go na forum lub na allegro ale drożej. Wiem że kit masz ok, ale dobrze ci radze, kup nowy gwint, pomyśl sam kupisz używkę za 600zł, a dołożysz 200 i masz nówkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum