Arcaj, korde zbieraj grzyby czy cos - kasa może nie mała ale napewno nie zaporowa - a zwolnienie ze szkoły to już ja Ci osobiście napisze a podpisów bedziesz miał 3 strony
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-03-09, 09:52
WAŻNA informacja gwarantująca nam spokój i dobra zabawę na Zlocie w tym roku.
Patrząc przez pryzmat ostatniego roku oraz tego, że pewne osoby nie wiedzą co to honor od razu zaznaczam, że poniżej podane osoby nie mają wstępu na zlot, i mam nadzieję, że tym razem zrozumieją, że NIE CHCEMY ICH!
Tym osobom dziękujemy, nie przyjeżdżajcie na nasz zlot, trzymajcie się z dala od naszego forum i Klubu, od naszych Zlotów. Nie możecie przyjechać na Zlot, uczestniczyć w konkurencjach, samym Zlocie jak również innych atrakcjach, które będą na Zlocie.
Zakaz otrzymują:
mapet,
idgray,
marco polo,
piru,
zelu,
Onimush,
sioo1984
...
Miejmy nadzieje, że tym razem zrozumieją, że nie chcemy ich obecności na naszych zlotach i spotach.
Pomogła: 1 raz Wiek: 43 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 291 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-03-09, 10:07
spyro napisał/a:
Miejmy nadzieje, że tym razem zrozumieją, że nie chcemy ich obecności na naszych zlotach i spotach
Nie liczyłabym na to... Biorąc pod uwagę "liczne" szeregi Vento - Fans, jesteśmy ich jedyną szansą na przetrwanie Dzięki nam mają o czym rozmawiać na swoim forum, bo ile przecież czasu mozna wałkowac temat 10... (chyba przesadziłam) 15 (!) super bryk
Swoją drogą, spyro, to Ty jesteś jednak bardzo złośliwy... Rozumiem, że wykluczyłeś ze zlotu Mapeta, Marco Polo, Piru, Zelu i resztę kolegów, których nawet nie kojarzę, ale dlaczego zrobiłeś to Idgrayowi?! Chłopak tak bardzo starał się być obiektywny w tym całym sporze i pogodzić dwa zwaśnione fora Na ostatnim Zlocie już czułam tę nić porozumienia... Jesteś okrutny!
_________________ Gość, zapraszam do Stowarzyszenia Miłośników VW Vento "Volkswagen Vento Klub Polska"
Ostatnio zmieniony przez spyro 2010-03-09, 10:25, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2010-03-09, 11:24
Moim zdaniem takie zakazy są bez sensu, one tylko dolewają oliwy do ognia, ogólnopolski zlot powinien być otwarty, a w taki sposób pewne osoby z tej listy prawdopodobnie i tak przyjadą aby zrobić na złość... Jakby nie było zakazów to część by pewnie to olała i sama zrozumiała że nie są mile widziani i twierdzę jeszcze że to są wszyscy dorośli ludzie i po zeszłym zlocie wyciągnęli pewne wnioski i by się opamiętali...
Takie jest moje zdanie, a skoro taki zakaz będzie to lista powinna być o wiele dłuższa bo na drugim forum jest jeszcze więcej osób... No i powinna zawierać osoby ktore sa na obu forach więc i mnie...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-03-09, 11:38
tomek87 napisał/a:
No i powinna zawierać osoby ktore sa na obu forach więc i mnie...
nie o to chodzi. Ja nie chce tylko powtórki z historii i tego co te osoby wyprawiały. Zlot jest otwarty dla prawie wszystkich - wymienionych wcześniej osób nie chcemy tam widzieć.
tomek87 napisał/a:
Jakby nie było zakazów to część by pewnie to olała i sama zrozumiała że nie są mile widziani
jakoś nie zrozumieli tego w tamtym roku i za plecami, zastraszając kierownika ośrodka wynajęli pawilony. Cały zlot jątrzyli intrygując i nawołując do rozwalania zlotu. Nie chce takich sytuacji w tym roku, stąd taka decyzja, o której zresztą mówiliśmy grubo przed ogłoszeniem terminu nowego zlotu.
[quote="spyro"]. Ja nie chce tylko powtórki z historii i tego co te osoby wyprawiały.
czyli co masz na mysli uzasadnij
i nawet zostałem wyróżniony bo jestem na liscie
Wysłany: 2010-03-09, 12:54
[quote="SIO"]
spyro napisał/a:
. Ja nie chce tylko powtórki z historii i tego co te osoby wyprawiały.
czyli co masz na mysli uzasadnij
i nawet zostałem wyróżniony bo jestem na liscie
To nie miejsce na to. Użyj opcji SZUKAJ na forum, a na pewno się dowiesz o co chodzi.
P.S. Skoro wyraźnie piszemy, że nie chcemy Was to po co chcecie być na tym Zlocie? TAK, wyraźnie piszę: NIE CHCEMY WAS!!!
Zlot jest ogólnopolski i może na niego przyjechać każdy oprócz wymienionych wcześniej osób, których NIE CHCEMY wśród nas. To zagwarantuje nam bezproblemową zabawę.
Koniec rozmowy na ten temat, bo szkoda na to marnowac miejsca.
Wysłany: 2010-03-09, 13:08
Zgodnie z definicją zawartą w Słowniku języka polskiego PWN, termin "ogólnopolski" oznacza tyle co "dotyczący całej Polski". Określa on zatem terytorium z jakiego zapraszani są Ventomaniacy, a nie konkretne podmioty uczestniczące w zlocie. Nie jest to spotkanie samych naszych forumowiczy, lecz o wiele szerszego grona osób zainteresowanych VW Vento. Dlatego tez nasz Zlot jak najbardziej wpisuje się w tą definicję. Nie wyklucza to jednak imiennego wykazu osób, które nie mają na niego wstępu. Jako organizatorzy mamy prawo jak i obowiązek dbania o porządek na Zlocie. Stąd tez takie ustalenia. Osoby z wymienionej przez Spyro listy nie mają prawa uczestniczyć V Ogólnopolskim Zlocie VW Vento, a co za tym idzie: brać udziału w konkurencjach, grach i zabawach, wspólnym biesiadowaniu, jak również przebywać w miejscach wynajętych tylko i wyłącznie dla uczestników Zlotu (parking, miejsce na ognisko). To czy te osoby przyjadą w tym terminie do Borek prywatnie już nas nie interesuje.
tomek87 napisał/a:
Takie jest moje zdanie, a skoro taki zakaz będzie to lista powinna być o wiele dłuższa bo na drugim forum jest jeszcze więcej osób... No i powinna zawierać osoby ktore sa na obu forach więc i mnie...
tomek87, taki zakaz został wprowadzony po doświadczeniach z zeszłego Zlotu, kiedy to liczyliśmy właśnie na to, że skonfliktowane z nami osoby same uniosą się honorem i zorganizują własna imprezę. Tak się jednak nie stało, co zaowocowało wieloma kłótniami na obu forach. Wtedy też z forum Vento Fans padały słowa, ze skoro nie chcieliśmy niektórych osób na swoim Zlocie, to powinniśmy stworzyć "czarną listę uczestników", tak aby wszystko było od początku klarowne. Zgodnie z życzeniem lista stworzona. Pozostałych Ventomaniaków - niezależnie od ugrupowania - serdecznie zapraszamy na Zlot. Na tym KONIEC TEMATU
_________________ Gość, zapraszam do Stowarzyszenia Miłośników VW Vento "Volkswagen Vento Klub Polska"
Ostatnio zmieniony przez Madzia 2010-03-09, 13:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-03-09, 13:26
Dla wszystkich Fansów, którzy mają ochotę się wygadać specjalny temacik: http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=6639
Wszystkie posty zaśmiecające ten temat zostaną tam przerzucone.
Ostatnio zmieniony przez Madzia 2010-03-09, 13:31, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2010-03-09, 13:55
spyro, zarządził że jest czarna lista i tyle. Nie ma sensu pisać ze "ja bym tak zrobił" a "ja nie" a "ja jeszcze inaczej" gdyż to właśniespyro, jest organizatorem, on sie tego podejmuje i decyzja należy do niego
spyro, zarządził że jest czarna lista i tyle. Nie ma sensu pisać ze "ja bym tak zrobił" a "ja nie" a "ja jeszcze inaczej" gdyż to właśniespyro, jest organizatorem, on sie tego podejmuje i decyzja należy do niego
Sam bym sie wybral ale to wrzesien i nie wiadomo czy nie bedzie kampanii wrzesniowej a bardzo chcialbym tego uniknac. No i skoro namioty wchodza w gre to nic nie jest straszne
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2010-03-12, 12:09
a ja powiem tak; Panowie zagladajcie sobie na sasiednie forum ,ale nie stawajcie w obronie naszego bo to nie ma sensu jeden przeciwko reszcie ,tak samo jak ktos z drugie forum nie wygra u nas ,nie potrzebna afera tylko sie robi
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
pozamykac wszystkie tematy i po krzyku. zostawic tylko informacje na temat zlotu i pasuje
a dlaczemu ??
musze odpalic ich to magiczne forumowe dziadostwo , bo nie zagladalem tam rok czy nawet lepiej.......
poczytam sobie bajeczki o pieknych przystojniakach rodem z ulicy sezamkowej .
jedyne kogo bym z checia zobaczyl to id.
reszcie h..j w d..e.
no i po bulu . przeczytalem wypociny i musze stwierdzic , ze prezes sie wyrobil chyba , bo jedzie tekstami typu "bawia mnie te skrzaty z bagien w tym temacie ORGi hehe
" a sam moglby robic na za odstraszacz na zdieciu postawionym przy cukiernicy.
nie ma co . zorgarnieci jak gowno patykiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum