no Panie teraz to nie wiem czy sie zmieści w tym nowym garazu...
a bagażnik bardzo gustowny jest i pasi jak cholercia - jak go zobaczyłem to sam zachorowałem na taki
dzięki chłopaki za pozytywne opinie , zapomniałem dodać że maska narazie zostaje czarna ,
piotr nowok, tam zdjęcie jest poglądowe teraz jest 5mm bardziej oddalony rant , ale nie chciałem tez żeby był mocno poszerzany na felge bo mi się nie bardzo podoba
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
dzieki koledzy bo sie zawstydze
jeszcze kupa roboty bo to właściwie początek prac
jutro zrobie lepsze =fotki jak wystaje, bieznik jest schowany całkowicie, wystaje lekko kawałek opony ale nad tym się jeszcze zastanawiam czy bardziej chować .
widi, ja z tyłu zaklepałem ranty i 4-5mm wypchnołem , nie wiem jaki masz zawias ale u mnie troche za miękki mts
opona jest 205/45
Paweł narazie się nie czepiają , ale myślę że nie będzie źle , mam mały niedosyt co do wysokości zawiasu ale dzisiaj przez lublin trochę pojeździłem i jest dramat , zmęczyłem się tak jak normalnym samochodem bym zrobił z 300km w ciągu
Ostatnio zmieniony przez Respect 2010-03-29, 21:32, w całości zmieniany 1 raz
respekt bo nie wiem jak nie wypali z moimi felami co maja byc to bede zakladal te 16 na ten sezon i nie wiem jakie opony zapodac bo ja nie mam rantow zaklepanych
piotr nowok, u mnie jest 205/45 i bez zaklepanych rantów nie ma jazdy , mi z tyłu poszerzenie zajeło koło 40 min ale ja się nie przejmowalem lakierem bo i tak będę malował u Ciebie gorzej bo już po lakierniku
zawias mam mtsa gwint, co do tarcia to trochę się namęczyłem z tym, szczególnie przy mocnym hamowaniu i skręcie , ale teraz jest już ok , co do poszerzania to nie ma ingerencji żadnych warsztatów ani narazie maszynki do wypychania , pare najprostszych narzędzi i cierpliwości
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2010-03-30, 18:04
No powiem ci że muszę kupić kita i znajomy mi to zrobi tylko reperaturki mam mu kupić i będą nadkola poszerzone bo teraz jest średnio większa nierówność i trze
Lwomati, obciera tylko hokej o ulice , a poważnie to żadna opona nie trze jest wyżej niż w roku ubiegłym ale w lublinie już gorzej być nie może , na wymioty zbiera jak się jeździ po mieście tak jak po torach kolejowych
zdjęcie dzienne
a jutro może ogarne wkońcu spryski na lampy i zaczne składać przód do kupy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum