Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-06-11, 13:50 jak zamontować zagłówki tył ??
mam problem bo chce sobie zamontowac zagłówki na tył ale niewiem jak sie do tego zabrac
moze mi ktos podpowiedziec opisac mi cały ten proces
mile widziana fotorelacja jakas z opisem
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-06-11, 22:34
Vento-Łukasz napisał/a:
naws napisał/a:
na moj gust to trzeba wytargać
czyli
A no całe te szyny podważyć i delikatnie wyciągać, tak aby wyszło ale jak najmniejszym kosztem obdarciem foteli. Ale nie jestem pewien, jak oglądałem swoje zagłówki to nie widzialem zeby bylo inne wyjscie zeby wyciągnąć te szyny. Probowałem podwazac je i wychodzily, jakbym mocniej szarpnal pewnie by wyszly. Ale zaznaczam ze nie robilem tego i to są tylko moje domysly !
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2010-06-12, 08:11
panowie rozbiera sie tylna kanapę i tam powinny byc otwory na przykręcenie tych szyn tylko do tego muszą byc prowadnice z tylnej kanapy w które wsadza sie zagłówki a jak nie ma otworów to przykładamy szymy i wiercimy otwory potem możemy to skrecic na srubki lub złapac na nity i następnie składamy całą kanapę do kupy trzeba tez obpowiednio gąbkę wyciac i naciąc materiał czyli obicie kanapy zakładamy te plastiki i nastepnie zagłówki ale chyba juz ktoś robił taka poeracje na forum i chyba to był Leśny,
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2010-06-13, 01:01
pawelvw, ma racje zamontowanie zagłówkow to prosta sprawa
Vento-Łukasz, weź na spota nóż do tapet ,śrubokręt i 4 wkręty to powinniście w 10 min zamontowac
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum