Czas cos skrobnac o stanie silnika wiec tak głowica ściagnięta jeden zawór uszkodzony jest lekko wygięty do tego rozwalony popychacz na dniach bede wszytko składał do kupy i docierał zawory a że wszytko robie sam chce by było jak ta lala;P beda robione tez porzadki w kanciapie i znajda sie na sprzedaz IC od Tdi z rurami IC od VW T5 halogeny do vento lekko dymione ze stroboskopami na palnikach:) wzmacniacz+tuba+ radio sony. wszelkie info na pw. jak ktos ma znajomego z BMW 3 tez niech sie odezwie mam pare rarytasików;P
_________________ Ja nie jezdze za szybko, poprostu latam za nisko...
a to czamu na sucho co i co to za maszynku ja tez bede robil maszynke do polerki lecz to wsio opiera sie o mojego tokaza bo czo oske wytoczyc jak i kola na paski i takie tam taile
Panowie spokojnie felunia mokra była:P pozatym ta maszyna to istna prowizorka jak bede miał chwile to pospawam sobie cos pozadnego:D a oto zdięcia ze zmian jakie miały miejsce.
a czy tylko US moze miec gładki zderzak:P a ja mam wersje Europejska;P oo:D i jak tylko wymienie ten głupi wałek w silniku. To zacznie się robić grubiej w moim temacie;D narazie powolutku dłubie;)
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-07-19, 21:42
Daj cynka co wyszło z felami....rancik bosko wygląda...nie będzie wchodził w reakcję z wilgocią Bo wszystkie które widziałem po polerce, trochę szarzały. Ciekaw jestem bo mam identyko i trzeba by coś z nimi zrobić.
Powiem ci tak cholernie się ciężko poleruje prawie wybiłem sobie palec;P spróbuje całe w polerke zrobić jak się nie uda środki idą w kolor i te pieprzone imitacje śrubek
Szukam kogoś kto chce się zamienić oddam vento maske i zderzak w takim stanie jak jest ostro pociety i poklejony za zderzak w dobrym stanie od golfa i maske od golfa:P
No i oto kolejne fanty tym razem wałek od TDI jedna bolaczka zostanie usunieta z prac jakie zostały wykonane to wymiana wszytkich świec, nowe filterki i olej jutro zawieszenie i wałek mam nadzieje że się uda plany na najbliższy czas
Kierunki w lampy
Zderzak na gładko z rowkiem wykończyć
Pomalować felgi i dokonczyc polerke
Spawanie podłogi, wymiana progów, i ogólnie ogarniane rdzawki
myslenie o kolejnych zmianach:D
Ostatnio zmieniony przez shakur 2010-07-27, 22:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum