Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2010-11-02, 23:04
zdecydowanie zgadzam się z Tomkiem - plener jest bardzo ważny więc lepiej mniejsze auto ale w dobrej okolicy
wybór miesięcy gdzie jakie auto, a także projekt okładki należy do projektanta także zostawmy szwagrowi tą możliwość wyboru
aaa szwagier mam jeszcze małą prośbę - o ile to możliwe to może nie zdradzaj całego projektu od razu. Jak gotowy kalendarz trafia do ręki to fajniej się go przegląda jak jest to jakaś niespodzianka niż jak jest od razu wszystko wiadomo..
aaa szwagier mam jeszcze małą prośbę - o ile to możliwe to może nie zdradzaj całego projektu od razu. Jak gotowy kalendarz trafia do ręki to fajniej się go przegląda jak jest to jakaś niespodzianka niż jak jest od razu wszystko wiadomo..
Tu się nie zgodzę bo wspólnie zawsze można coś poprawić tak żeby każdy był zadowolony
A Gavel, JAk Chesz byc zaskoczony i mieć niespodziankę to się powstrzymaj i nie patrz w temat
zdecydowanie zgadzam się z Tomkiem - plener jest bardzo ważny więc lepiej mniejsze auto ale w dobrej okolicy
no ja tez jestem za tym żeby nie ciąć po drugim planie bo zjecie traci na uroku juz wcześniej o tym wspominałem wiec dla mnie jest teraz bomba choc ksywka lepiej w pionie zachowując wymiar tej ktora jest teraz
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-11-03, 21:49
oki
pierwsze 3 miechy już w 100% gotowe.
wasze zadanie sprawdzić czy nie pierdykłem się w datach, cyfrach, ksywach itp, wyszukujcie wszelakich błędów bo ja już niedowidzę
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2010-11-07, 14:05
predzej by bylo!!! chlopacy super wyglada!
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum