Wysłany: 2011-06-06, 21:03 Czarne kierunki jak zrobić?
Witam! Czy wiecie jak zrobic czarne kierunki przednie? Bo mam teraz dwie czarne blendy i 2 biale kierunki ale bledy sa lekko zaparowane i kierunki tez:/ W jaki sposob przyciemnia sie kierunki? I co zrobić, zeby nie parowaly bo to ochydnie wyglada :/ Myslalem o rozebraniu i zlozeniu jeszcze raz na sylikon bezbarwny.
Silnik: 1.8 Pomogła: 5 razy Wiek: 33 Dołączyła: 31 Sie 2010 Posty: 433 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-06-07, 12:16
Jak przyciemniać to folią. Sprayem się nie da tak jak halogenów bo kierunki się nie otwierają (szkło nie odejdzie, można co najwyżej lampę połamać). Najlepiej kupić dymione
moim zdaniem gra nie warta świeczki z dymieniem.tak jak napisała koleżanka vst93, bo za 20zł kupisz już dymione a ze swojego doświadczenia wiem ze kierunek jest całościowy bodajże zgrzewany i nie rozbierzesz tego
Silnik: AAM Pomógł: 4 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 333 Skąd: Joniec / Warszawa
Wysłany: 2011-06-08, 14:05
Ja obklejałem wszystkie kierunki folią i ładnie to wygląda. Folia nie droga i zawsze możesz zerwać, a sprayem jak machniesz, to może nie równo wyjść albo coś...
Co do parowania, to rozkleić i ponownie skleić najlepiej czarnym sylikonem
Ale najlepsze wyjście, to tak jak koledzy wyżej piszą... - kupić nowe przyciemnione
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum