Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-07-05, 18:50 Nowy drążek kier., zderzaki, oraz inne graty do ventki
Sprzedam zderzak przód Vento lekko uszkodzony, tzn pekniety w jedym miejscu, z jednym garbem oraz wyłamany ślizg za 70 zł
Drążek kierowniczy do przekładni ZF (krótszy) o przebiegu około 5 km (poprostu dostałem w sklepie zły, a z racji tego ze był zamontowany nie mogłem go zwrócić), sprzedaje go jako nowy bo jego stan jest idealny, zapłaciłem za niego 90zł wiec ostatecznie moge sprzedac go za 80 zł
Mam tez derzak z golfa 3 lecz jest w stanie "aby zeby był" poniewaz jest połamany na dole czyli pekniecia przy kratkach oraz wyłamane mocowanie hokeja, wiec jesli ktos bd chciał to dorzuce go do w/w zderzaka z Vento, badz jesli komus jest potrzebny byle jaki zderzak to za 'na flaszke'+przesyłka go oddam. Zdjecia wrzuce jesli beda zainteresowani.
Zderzak tylni z dziura na wlew gazu 50zł
Ogolnie mam vento na czesci, z tym ze juz dosyc wybrakowane, wszystkie czesci starej deski oraz wnetrza sa dostepne, ceny od 10 zł, jesli ktos ma pytania pisac, to dorobie zdec szczegółowych, teraz wrzucam pogladowe:
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-07-05, 23:22
tatra nie moja, ja jestem lubelskim patryjota i pije tylko Pereleczke. oczywicie piwo to piwo, wiec jesli nie ma innego to wypije, ale zdecydowanie lubie perle. :p a z narzedzi to brakuje mlotka i WD40
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum