- Sportowa kierownica VICTOR
- Siedzenia kubełkowe z Golfa III
- Pokrowce na siedzenia BlueBlack
- Sportowa gałka biegów
- 4x el. Szyby
- Turbina od wersji 110 konnej
- Lusterka z kierunkowskazami K6 Chrom
- białe kierunkowskazy z przodu i po bokach
- sportowa końcówka tłumnika
- przyciemnione szyby
- Niebieskie Ledy w nogach
- Niebiesko-Czerwone oświetlenie licznika
- Niebieskie oświetlenie pokręteł nawiewu
PS. Więcej fotek niebawem, ponieważ zamierzam zmienić jeszcze Hokej na GT, lampy Ringi, kierunki przód ciemne oraz grill JOM bez znaczka, no i oczywiście Ładne Felgi(Ale to juz na okres letni)
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez waariat_92 2012-11-17, 14:22, w całości zmieniany 2 razy
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2012-11-17, 15:03
Witamy kolege ventyl ladny ale, jest pare rzzeczy do poprawy jak dla mnie a mianowicie;
wywal te lusterka daj ori o wiele lepiej to wyglada
popraw koncowke tlunika za bardzo wystaje
ja bym zerwal folie z szyb wogole nie pasuje mi to
Plany widze tez masz ale grill daj starego typu a nie ten JOM caly
lampki zrob sobie smoked i dolne blendy i bedzie git
To tyle odemnie ale to moje zdanie i nie musisz go brac pod uwage
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2012-11-17, 16:39
witamy na forum ja bym ci napisał dokładnie to co klega wyżej tylko w innej formie trochę i jeszcze dorzucę wywal te pokrowce z siedzeń bo one tam wogóle nie pasują
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2012-11-17, 19:05
witam
furak o wiele lepiej wygladał by w serii niż tera
kierownica tragedia
kratki nawiewów tragedia
końcówka tłumika jak lufa od czołgu
siedzeń z holfa nie widać bo są pokrowce
lusterka tragedia
chromy na lampach z tyłu chyba jest co też smaczku nie dodaje
na błotniku też chrom masz przyklejony
a po za tym wszystkie mody na plus
ale to tylko moje zdanie, rób auto tak jak tobie się podoba
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2012-11-18, 16:50
Kruchy69 napisał/a:
ooo, nitro masz w kierownicy...?
mi sie wydaje że to kiera wielofunkcujna
A tak serio to styl który waariat_92, wprowadza do ventki pasóje jej jak świni kaganiec, ale to jego wybór i jak sam napisał
waariat_92 napisał/a:
No i "de fakto" Ventke bede robił jak podoba sięmi prawda ?
i my musimy uszanować jego decyzje. Będe śledził temat z nadzieją że kiedyś zmieni kierunek i to piękne zielone vento naprawdę będzie cieszyc oko
A co sadzicie o przyciemnieniu lamp tylnych ? I przednei bym przyciemnil ;p Folie mam, jutro moze to sprawdze ;p jezeli ladnie wyjdzie ;p to wstawie fotki
Czemu zostawić w spokoju tyl? i dlaczego nie oklejac przodu ? ;p
Pobuszowalem troszke w google i moim zdaniem nie jest to zly pomysl, bo fanie to calkiem wyglada ;p
A pozatym narazie fundusze się wyczerpały i narazie z kupnem innych lamp mogę sie porzegnac.
Ostatnio zmieniony przez waariat_92 2012-11-18, 21:41, w całości zmieniany 2 razy
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-11-19, 13:25
Cytat:
Czemu zostawić w spokoju tyl?
Z tyłu mozesz przyciemnic, w prawdzie nie wyglada to tak jak ori, ale zawsze to lepiej.
waariat_92 napisał/a:
i dlaczego nie oklejac przodu ? ;p
Ponieważ folia w gorace dzni moze sie przypalać do klosza, koleszka tak miał w A4fl.
Poza tym stracisz na jakosci swiateł, a teraz jest jesien, czesto pada, szybko sie ciemno robi, a bezpieczenstwo jest najwazniejsze. Lepiej zrób smooked, czyli tak jak ma wiekszosc forumowiczów.
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2012-11-19, 17:30
[/quote]
Ponieważ folia w gorace dzni moze sie przypalać do klosza, koleszka tak miał w A4fl.
quote]
Wlasnie min dlatego Pozatym slabo to wyglada jak dla mnie
Ehh, dokładnie. Przestał odpalać na poczatek, myslalem ze akumulator, nastepnie ze cos z rozrusznikiem, potem okazlao sie ze jakis czujnik od odpalania i gaszenia , nie wiem.. mechanik (niby) naprawil, 2 dni dobrze, poszla turbina, i przerywanie sie zaczelo, raz pali , raz nie, raz przerywa raz nie , wymienilem filtry ,dupa dalej to samo.. Sprzedalem.
Chcialem kupic drugiego ventylka teraz ale niestety nic sie nie trafilo i kupilem inne auto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum