poprostu ładnie odpicowana ventka ale sa tacy co nie odrozniaja zderzaka us czy listwy na progi sa czy nie lub jakie ma kierunki itd. bo to tylko vento dla zwykłego goscia a my widzimy ta roznice i doceniamy to... taki bajer
_________________ kto testuje urzadzenia testujace samochody...oczywiscie ze VW
to że to było jest i będzie Ventylek Wąskiego nikt nie ma wątpliwości ale jeśli chłopak chce sprzedać auto bo plany życiowe się u niego zmieniły to nie znaczy że ten kto przyjedzie na zlot Wąskiego autem będzie mówił że on to wszystko sam zrobił ( co najmniej ja nie mam takiego zamiaru) a że mam ochote na to auto to nie zaprzeczam
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2012-04-29, 22:12
no nie sprzedał ,a jeżeli chodzi o gadanie że złomek będzie kojarzony ze mną to raczej tego nie zmienimy, cena faktycznie śmieszna ale tak jak nie raz wspominałem nie chce zarobić na złomku tylko chce by trafiło w dobre ręce i by nowy właścicial był zadowolony ,a na silnik to daje gwarancję z resztą LEVIS może się wypowiedzieć jeżeli chodzi o solnik bo kupił moje 1.8 po remoncie i z tego co wiem to nie miał problemów z nim ,a resztę historii autka każdy na forum zna więc nie mam nic do ukrycia.
no silnik do tej pory lux pracuje,zmienilem tylko olej i to wszystko,kreci sie tak jak sie krecil a ta vr u ciebie to napewno jest lux,a co do odstraszania przez silnik,vr sie kupuje dla tego dzwieku i mozna przeciez co niedziele tylko smigac.
Wysłany: 2012-05-01, 10:35
z taka glebą to raczej do biedry na zakupy nie pocisniesz
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2012-12-31, 15:25
a no zapraszsam do kupna dziś jakiś zainteresowany ma przyjechać zobaczym kto wie może się sprzeda jak nie sprzeda się do połowy lutego to złomek pujdzie na części
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2013-01-02, 21:41
Tak jak Robert napisał jutro części w dziale giełda będą....Niestety zostałem nominowany do rozebrania złomka Roberta gdyż on nie ma czasu jeśli ktoś jest zainteresowany już jakimiś konkretnymi częściami zapraszam do mnie na pw..... Od razu napiszę że swap jest nieaktualny....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum