Kupiłem takie (tylko nie dymione) kilka miesięcy temu, założyłem do nich w miarę dobre żarówki (tungsram +90%) ustawiłem je i według mojej opini na krótkich swiecą nawet przyjemnie, a na długich najwyżej średnio. Ogólnie to wielkiego szału nie robią ale wystarczające są aby jeździć po zmroku bez przyzierania.
_________________ Ze słodkich rzeczy najbardziej lubię wódkę.
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2013-02-28, 19:24
Mateush, Ja miałem dwa rodzaje "aniołków" pierwsze byly te bez soczewki a teraz mam te z jedna soczewką. Jedne i i drugie dobrze świecą ale te z soczewką troche lepiej
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Silnik: od kosiarki Pomógł: 8 razy Wiek: 39 Dołączył: 01 Paź 2009 Posty: 438 Skąd: lublin
Wysłany: 2013-02-28, 20:03
Jeździłem na Depo.Wersja black. Gładki klosz - SZKLANY. Zakładasz dobre żarówki i masz dobre światła. Po włączeniu drogowych, mijania gasną ale można to szybko i łatwo przerobić.
Jak chcecie przerobić instalację świateł z h4 na h1+h1 to jest bardzo prosta przeróbka,
ODKRĘCAMY OSŁONĘ POD KIEROWNICĄ ABY DOSTAĆ SIĘ DO KOSTKI MANETKI ZMIANY ŚWIATEŁ DŁUGIE-KRÓTKIE, ZNAJDUJEMY ŻÓŁTY KABEL, UCINAMY GO I PODŁĄCZAMY POD BIAŁO-CZARNY . I to cała przeróbka .
Ja mam tak u siebie.
_________________ Ze słodkich rzeczy najbardziej lubię wódkę.
Fajnie się prezentują, cena nie jest aż taka zła, gdybym miał takie w planach to brałbym, bo nietypowe są. A to szkło to najlepiej wymienić. Od takich odprysków rozejdzie się na całą lampę.
Mateush, ten zestaw zakłada się do aut które mają sygnalizację spalonej żarówki żeby nie świeciło się na liczniku. U siebie miałem hida 4300 za 89zł i jakoś to działało dopóki nie założyłem Projektorów i tam wrzuciłem hida
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum