Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2013-03-10, 21:06
nic się nie będzie grzało latem ja tak miałem ale zrezygnowałem bo teraz mam wiekszy icek zamontowany centralnie ale u mnie była tablica wyżej bo w zderzaku po zdjeciu tej blendy było sporo dziur po wkrętach
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2013-03-11, 22:46
nie miałem tej listwy pospawanej i jak bym dalej miał tak jak była ramka z tablicą to by mi zasłaniało icka a tak na tej oryginalnej blendzie to nic mi nie zasłania
Passior fajny , gratki za dobrze wykonane mody listwę z przodu tez mam do swojego i bedę ja montował ogolnie zacna furka a wypas mamy podobny ale ja z kolei nie mam skór a mam tempomat i czujniki cofania PoVWodzenia w dalszych modyfikacjach i zapraszam do mojego tematu
dzisiaj doznałem szoku,opony które założyłem to 235.masakra.teraz nie wiem czy gumolep sam nie wiedział co ma czy porostu mi wcisną mi te walce.ja tez nie sprawdziłem bo cały czas mowa była o 225.muszę się przemęczyć ten sezon.
A co to masz za opony? A nie chciałbys sie zamienić na 215stki? Profil 45.
bardzo bym chciał ale to sa opony na jeden sezon za 200 zł komplet.a znowu teraz funduszy brak.ale za to klima zrobiona.teraz sprężyny.powiedzcie czy jest możliwe takie obniżenie na samych sprężynach?
http://tablica.pl/oferta/...D5-ID2fUbL.html
bo mam chrapkę na nie człowiek chce 3 setki i mam nie daleko do niego.
i w końcu jest kolejny element układanki...
w trakcie montażu...
po zamontowaniu tylko z lewej strony...
kiedy z prawej było tak...
i później był efekt końcowy i schock...nie dało się normalnie jeździć...
taki froncik mam nisko
i w końcu z nie powodzeniem powrót do...
powiedzcie koledzy co najprościej zrobić by było dobrze...zaznaczam ze mogę zjechać 3mm dystans,do tego zmiana opony ale co najlepiej będzie pasować na 8''?teraz jest 235 ja tak mysle ze naciągnąć 205 lub 215 tylko nie chciał bym znieniac wysokości opony teraz jest 45.
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-05-13, 21:40
a odnosnie opon i kół. Myślałes o rozepchaniu nadkoli? Brat ma naciagniete 215 na 8 cali, ale zdjecia nie jestem w stanie zrobic gdyż bora aktualnie jest w Belgii, ale jakiegos mega naciagu nie ma. Jedyne co pozostaje, to rozepchac nadkola i zrobic naciag...
A wiec temat ocierających kół ogarnięty za pomocą 205/50.kurcze nie mogłem na już znaleźć 45 ale jest ok.
kurka ale jakiego załapałem schocka jak zrobiłem pierwsza przymiarkę u gumolepa...
koła założone ale się nie kręcą
z toczyłem 3mm dystans i śruby za długie ale nic założyłem znów zimę by dojechać do monster garage szlifierka i na przód i co jest dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum