Ładna pogoda w cieniu tylko -2 zabrałem sie za te blaszki przy klockach z przodu
ok. godzinki pracy z przejażdzką zobaczyć czy nie dzwoni najpierw jedno koło i przyjażdzka potem drugie i przejazdzka róznica była. Teraz tylko prawa sworzeń puka bo guma zerwana wiec slychac i tulejki prawdopodobnie w dwóch wachaczach , ale bardzo lekko.
I mam pytanie też macie taki luz na zaciskach?? Tyle ze nie dzwoni teraz bo może dlatego ze nasmarowane blaszki?
Czy jak sie dosunie to tylko nie ma?
Ostatnio zmieniony przez shranz 2013-03-14, 12:47, w całości zmieniany 2 razy
A dziś przytrafiła mi się nie miła niespodzianka..Zamknąłem wczoraj zamek na kluczyk i dzis odziwo i klamka i zamek sie popsuła a cały tydzien wszystko chodziło dobrze :< przy próbie otwarcia bardzo po zdzierałem tapicerke ze schowka i musialem szukać nowego.. Na szczęscie pojechalem na Strażacką(meega wielki złom) na Warszawe i znalazłem Golfa III ( 3D autumat nawet ;D ) bez klamki za 20zł kupiłem ) a przy okazji znalazłem dywan do bagażnika za 10zł tak więc czekam tylko na klamke od muchomorka i wszystko wróci do normy
Ostatnio zmieniony przez shranz 2013-03-18, 21:23, w całości zmieniany 1 raz
To jest klamka od Muchomorka za co mu bardzo dziękuję dziś dostałem właśnie od niego przesyłke z klamka i folia . Zamek z nerwów też podziabałem i po pozwalałem od strony kluczyka ze już nie chciałem go wsadzać.
Witam fajne Vento. Widzę se Klamka i Folia się przydały . Jak coś mam więcej klamek Folia to ORACEL do przyciemniania lamp. Powodzonka i do zobaczenia niedługo
Widać, że kolego dbasz o auto, oby tak dalej Kierunek już masz ściemniony to jeszcze przydałoby się przyciemnić tylnie lampki, ewentualnie zakupić oryginalne ciemne i byłoby
shranz, ja mam w klapie zrobione czarnym sprayem
zobacz jak u mnie wygląda tylko gdzie wsteczny, jest białe pole to zakleiłem taśmą bo jak pryśniesz całe to nic nie będzie widać jechał ostatnio za mną radiowóz i nic
Właśnie sprayem nie chce się bawić, bo za mocno psiuknie się to będzie ciemnej no i jak coś gdyby policja miała się już przyczepić to folie można zerwać
shranz, mam to samo tylko u mnie drogi wyglądają,raczej nie wyglądają same doły jak spotkasz asfalt to cud i się wybijają na dołach ewentualnie spotkałem się z czymś takim że klocki miały za duży otwór ten gdzie chodzą po zacisku i też dzwoniło
Doleciała jedna żarówka halogenowa z prawej strony jako tako świeci
I postojówka też z prawej strony
Gorzej z lewym halogenem bo cały tylni uchwyt jest urwany... wiec nawet nie ma pod co się podpiąć...
A dłubiąc znów przy pompie prawdopodobnie były odwrotnie podpięte kable...
Bo teraz ssanie widać że się zalącza czyli jak silnik stygnie linka sie naciąga
Ostatnio zmieniony przez shranz 2013-04-05, 14:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie mów że nic nie popsułeś dziś ?:P I kto miał rację oczywiście przez skromność nie będę nic mówił. Fajnie że coś ogarnąłeś, poprzedni właściciel z tego co widziałem sporo głupich pomysłów miał.
Oby tak dalej do przodu, dbaj a autko sie odwdzięczy bezawaryjna pracą. Moje jak zacząłem od niego dbać nie psuje się juz 3 miechy a tak zawsze coś się działo.
Tylko się zastanawiam co mnie taniej wychodziło modzenie czy naprawy
Dziś wymieniłem sobie sworzeń wahacza po prawej stronie i wkręciłem DWIE brakujące śruby przy pompie od wspomagania xD nie wiem jakim cudem to wyleciało... jedną dokręciłem jeszcze bo juz brakowało ze 2cm żeby wypadła a jedną urwałem, bo za mocno chcialem dokrecić xD
A i spotkałem poprzedniego właściciela tego jeszcze przed kolegą, i potwierdziły się nasze domysły że silnik był przekladany bo siedział zwykły 1.9 D )
Ostatnio zmieniony przez shranz 2013-04-13, 19:37, w całości zmieniany 1 raz
Wymiana BOOST PINA którego wysłał mi muchomorek165, przebiegła pomyślnie 5 min roboty i jazda ! Samochód zbiera się już od 2100obr/min ! Jest mega różnica! Bardzo kopcił, więc dawke przykręciłem az o 12H ! teraz kopci mniej ale dalej kopci tylko ze na bardziej niebieskawo juz nie na tak czarno-szaro. DZIEKI WIELKIE muchomorek165,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum