Wysłany: 2013-02-01, 20:48 [Golf_III] by karolek_ust
Witam , moje zwykłe Vento chyba każdy znał i kojarzył na tym forum . Wczoraj nastała ta chwila, że się z nim pożegnałem . Nie chciałem w niego już kasy pakować gdyż robić blacharkę typu podłoga itp szkoda kasy. Po tym jak sprzedałem Vento po dosłownie godz byłem posiadaczem mk III , które u nas w rejonie przechodzi już po raz 4 na innego właściciela . Tylko że teraz zaczną się jego zmiany ;D
MODEL: VW Golf III
SILNIK: 1.9 D 1Y
MOC: 64 KM
MODY POD MASKA: Lifty maski ;D
ZAWIESZENIE: Gwintowane MTS
KOLA: Borbet BS 16 : 7,5J oraz 9J
WNETRZE: kierownica Raid HP 30 , Czerwone Recaro.
Modyfikacje z którymi kupiłem ten dupowóz :
- Tylna klapa Usa usunięty znaczek i wycieraczka
- Tylne lampy HBM
- Tłumik z TDI z polerowanymi Kranami
- Przedni zderzak Gładki
- Lampy przód InPro + Xenon
- Grill bez znaczka
Wiem że auto nie robi szału i liczę na wasze krytyki ale takiego kupiłem ;D dużym plusem jest to że ma zdrowe blaszki i ruda go tak szybko nie dopadnie.
A teraz moje plany na niego , które myślę że dokonam do wiosny ;
- Przedni zderzak USA , pozycja w kierunku i org ZKW black
- Vento fronat na Bi-xenonie i grillu starego typu
- Tylni zderzak USA
- Zmiana koła tylko nie wiem jakie
- Czarne wnętrze , rączki, słupki, słoneczniki , lampka i sufit
- Progi z GTI
- Zaślepki WOB w błotniki
oraz plany są na jakieś mody pod maską , ale jeszcze nie wiem co
jestem tego samego zdania Z vento na sweter? I to 3 drzwiowy No ale coż Twoja sprawa, zresztą patrząc na vento to i ten golf w Twoich rękach zapewne nabierze wyglądu
A który rocznik?
karolek_ust napisał/a:
dużym plusem jest to że ma zdrowe blaszki i ruda go tak szybko nie dopadnie.
Akurat
_________________ Ze słodkich rzeczy najbardziej lubię wódkę.
karolek_ust Już prawie mieszkam w Ventce Nie trąb zjebie ;)
karolek_ust, koło mega, ale wtedy musi być ameryka pełną gębą ;D bo to najbardziej pasuje do pełnego koła do tego w polerce
a co do golfa po vento to nie jesteś sam bo ja mam już drugiego z rzędu po moim ventylu
szkoda tylko że silnik troche takie jakiś siaki ... no ale powodzenia tak czy inaczej !
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Z racji takiej że przecież mamy już wiosnę trzeba było pojechać na spacerek przy pięknej "słonecznej" niedzieli he i zrobić zaraz jakieś foto. To już ostatnie foto w setupie zimowym i obecnym , idą ciepłe fronty znad oceanu i trzeba w końcu zmienić coś w Golfie ;D
Prawie jak obrysy w MK IV udało się kierunek ustrzelić
Koła wstępnie przygotowane do sezonu , jak na razie zostają Borbety , rant już się coś tam świeci środki dostały kolorek . Wnętrze powoli kompletne tylko się zabrać za czarny sufit , przykręcić rączki słoneczniki i lampkę . No i będą czerwone pasy co by pasowało do Recaro . No i w końcu założyć zderzak USA w zestawie z ZKW i myślę o pomarańczowych kierunkach . No i mam nadzieje że założę jeszcze Vento ryjek , lampki nowe juz gotowe na soczewce Bi-halogenowe z Fabii II , grill starego typu leży tylko maskę ogarnąć i będzie już dobrze . A co do tyłu myślę o Hella Creazy Colours i przepolerować krany tłumika .
Wąsko bo tył jest lekko poszerzony pod 9J a to stalofelga i na dodatek 13" także ma 6 J max i ET 40 hehe , ale myślę po świętach wsadzę już koło letnie , wnęki w nadkolach dostaną nowy baran gwint na dół i potem działać dalej będę.
zeniTh, oj mega , do mega to daleko , Vento też nie było mega zwykłe VW
Golfik fajny, dobrze wygląda zderzak przód , a tył na foto naprawdę dziwnie wyszedł A mam pytanko: z tą blachą z tyłu na codzień latasz? Przy vencie też taką miałeś, misiaki nie łapią u ciebie czy już cię znaja?
tom cio, Tak cały czas śmigam na niej , w Vento też ja miałem i rok czasu śmigałem a na golfie ona jeździ już od 4 lat bo poprzednik już ją miał , mnie jeszcze nie zatrzymali za blachę ani razu ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum