Silnik: 2.0 16V Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 23 Mar 2011 Posty: 331 Skąd: Słupsk/Bydgoszcz
Wysłany: 2013-03-29, 23:03
2 dni spokojnej roboty i jadźka dostała heble 280 i pneumata z przodu doszły też oponki na felgi
a tutaj jakieś tam szybkie foto jak siedzi:
ogólnie jeszcze nie jestem zadowolony z efektu... za wysoko jest ;/ Niedługo planuję zrobić okucia pod gwint który był wcześniej w Jadźce i może uda mi się coś wykombinować żeby niżej zejść... ale to dosłownie z 2-3mm jeszcze utnę, żeby zejść niżej trzeba chyba kielichy przerabiać albo krótsze amory. Zobaczymy później
i macie jakiś tam filmik też na szybko skręcony jak ogarnę jutro trochę czasu to nagram coś lepszego i przy normalnym świetle http://www.youtube.com/watch?v=ES4EmGo8Fpc
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2013-03-31, 21:11
Wcześniej zerknąłem do tego tematu i co.....brednie na temat gazu, teraz zerkam....brednie na temat Chrześcijaństwa czy chociażby nakazów Kościoła Katolickiego względem człowieka odnośnie Wielkiej Soboty, których notabene nie ma, więc chłopaki nie piszczcie głupot.
Tak czy siak....szacun dla autora tematu jak i Jego auta
Silnik: 2.0 16V Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 23 Mar 2011 Posty: 331 Skąd: Słupsk/Bydgoszcz
Wysłany: 2013-04-08, 13:50
air już w całości poskładany i wszystko pochowane tak jak być powinno z czasem tylko będzie trzeba ogarnąć w bagażniku zabudowę jakąś bo teraz to maskara jest i nic włożyć nie można
Obiecany "lepszy" filmik Errajda :p
http://www.youtube.com/watch?v=sFcVr0xiBFo
I jakieś tam fotki
w między czasie ogarnąłem też audio w Jadźce tzn dołożyłem głośniki 165 w drzwi i syki w deskę :-B teraz gra tak jak powinno może z czasem też wygłuszę drzwi
tak wymodziłem te głośniczki ;P
Od spodu trochę głośnik i dystans wystają ale żeby to zobaczyć trzeba się nieźle schylić więc nie ma tragedii pozostało tylko odmalować tą jedną maskownicę
Wysłany: 2013-07-08, 12:49
dawno nic nie pisałem a trochę się wydarzyło.. niestety nie wszystko było miłe ale jakoś to przeszło
tak jadźka się prezentowała na nowych kółkach
po drodze wpadły kolejne fanty wpadły nowe fanty
klima która mam nadzieje po rzeźbie podejdzie (może ktoś z forum ma doświadczenie w upchnięciu klimy z golfa 3?)
oraz ABS nowego typu
i zacząłem rozbieranie auta w celu ogarnięcia silnika od strony mechanicznej i wizualnej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum