Witam narazie z autem sie nic nie dzieje troche technicznych rzeczy powymieniane tak jak zimeringi uszczelki tu i uwdzie ale to nie ma sensu przynudzac z takimi rzeczami
A tu zapraszam do polubienia mojej stronki i do poogladania czym tam jeszcze sie zajmuje obiecuje ze nie bedzie nudno dla tych lktorzy kochaja motoryzacje jest na czym oko zawiescic odrazu tez namawiam do polubienia stronki jesli sie podoba oczywiscie
Silnik: ASZ+ Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Mar 2012 Posty: 386 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2013-01-04, 20:14
Fura wypas, każdy to napisze
Harasio, jako fanatyk połysku zapytam - co kładziesz na lakier? Jakiś quick detailer przed fotami czy coś w tym stylu? Bo na filmiku widać jak zasuwasz ze szmatką i jakąś buteleczką
po lakierowaniu byla zrobiona pelna polera z wykorzystaniem pelnego zestawu 4 past 3m
potem nalozylem wosk high definition autoglym'a tylko raz i to rok temu wosk trzyma niesamowice
a teraz po mysiu rapid detailer z autoglyma
bardzo polecam te srodki ale w polsce sa chyba jeszcze nie dostepne
dokladnie ten sam wosk poszedl na mojego lobuza tani nie jest ale bardzo wydajny jedna taka tubka starczy wam na 20 polozen spokojnie a jak zrobicie 3 razy w roku to az za swiat trzyma bardzo dlugo ten wosk
Ostatni bylem troche zajety budowaniem tego udalo sie ja zrobic w niecale 3 tygodnie
[/url]
Ale skoro beemka skonczona zajalem sie venciakiem spowrotem
Wyciszylem caly bagaznik obydwoje drzwi i wrzucilem dystanse mdf pod glosniki w drzwiach
Po podlaczeniu tego wzmaka wzmaka calosc daje niesamowity efekt pierwszy raz wyciszalem auto i naprawde warto bylo zainwestowac w to bo jest mega miekki czysty i glosny bass
Ostatnio zmieniony przez harasio 2013-05-12, 01:32, w całości zmieniany 3 razy
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-05-13, 21:43
dokładnie. Tez byłem w szoku gdy wyciszyłem bagol. I teraz tez odkładam na nowy głosnik do suba, i na wygłuszenie drzwi, bo efekt jest MEGA!.
Potwierdzam, jeśli ktoś montuje głośniki w drzwiach to niech zacznie od ich wygłuszenia. Po wygłuszeniu klapy bagażnika zmienił się jej dzwięk przy zamykaniu? Bo planuje też klapę sobie wygłuszyć. Drzwi mam wygłuszone to o wiele lepiej sprzęt gra no i drzwi ciszej się zamykają, tak miękko A vento pierwsza klasa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum