Silnik: od kosiarki Pomógł: 8 razy Wiek: 39 Dołączył: 01 Paź 2009 Posty: 438 Skąd: lublin
Wysłany: 2013-01-18, 19:40
vwjanekvento napisał/a:
Sie przewraca forum i tablice pl, allegro to sie wie
I tak postępują prawdziwi ventomaniacy Wystawiając aut o wiedziałem, że nic się nie ukryje. Jeśli nie pójdzie za przyzwoitą cenę to zostaje i działamy dalej.
ale ja jednak bardziej chcę mieć pod maską VR6 niż paszczura ;P stąd takie pomysły ;p codziennie oglądam te ventyle z usa w beżowej skórze i na wypasie a pod machą VR6 ;/ ale wystawiać nigdy nie wystawiałem.. a co do chwili słabości to fakt przyznaje rację każdy na pewno ma !
_________________ Kiedy znajdziemy się na zakręcie ?!
REDUKCJA, BUT I ODCIĘCIE
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2013-01-19, 00:08
majkel00230 napisał/a:
prawdziwemu ventomaniakowi nigdy przez myśl nie przejdzie żeby chcieć sprzedać swoje cacko
o tym można podyskutować bo ja jestem ventomaniakiem od 2006r i w ubiegłym roku sprzedałem swoje vento, ale pół roku wcześniej zakupiłem mu godnego następcę
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-01-24, 21:37
troche go poszantarzuje. powiedziałem mu, ze za to ze załtawiłem mu samochód bez ukrytych wad, i ze to jest venciak (a strasznie mnie meczył zebym mu swojego sprzedał), jest winien mi przysługe. No to akurat wykorzystam to zeby jechał na zlot.
Silnik: od kosiarki Pomógł: 8 razy Wiek: 39 Dołączył: 01 Paź 2009 Posty: 438 Skąd: lublin
Wysłany: 2013-01-24, 23:34
majkel00230 napisał/a:
hose, a Ty w co teraz celujesz ? czym sie poruszac bedziesz w co serce bedziesz wkładac ?!
Najlepszy byłby taki w którego nie trzeba by było wiele wkładać
Myślę nad taką jedną A4B5 2,8 z 96r. Nawet już ją patrzyłem z bliska ale przy sztucznym oświetleniu. Jakby nie patrzeć trochę kosmetyki, czasu no i tego serca by wymagała. Jeśli się nie zdecyduję jutro to ktoś inny będzie tym jeździł a ja dalej PKS MPK
Wysłany: 2013-01-26, 17:16
Tak więc miejsce w garażu nie będzie już puste
Jestem już w posiadaniu kolejnego auta. Kolejnej przygody Audi A4B5V6 Zobaczymy jak będzie się spisywał. Jest do zrobienia kilka rzeczy. Dwa górne wahacze, przegub zewn., uszczelka miski olejowej, uszczelka pokrywy zaworów no i tarcze z tyłu. Część tych elementów dostałem bo klient nie zdążył powymieniać. No i środek do ogarnięcia - pranie tapicerki, czyszczenie. Poniżej kilka fotek.
no tak tak jest odpowiedni ;> jeździłem dość długi czas na tym silniku tylko że w C5 avant i zajebiste brzmienie ma i oszczędny jest jak na tą pojemność także pogratulować wyboru tylko z tego co pamiętam za rozrząd płaciłem 1500 z wymianą xD
_________________ Kiedy znajdziemy się na zakręcie ?!
REDUKCJA, BUT I ODCIĘCIE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum