dokładnie tak jak pisałem narazie zrobiłem :
1. Wskaźnik paliwa
2. Audio
3. Buciki są teraz w idealnym stanie
W tym tygodniu biore się za kompletną wymiane podświetlenia zegarów , kokpitu , przełączników All
I może uda mi sie ogarnąc komplet pouliretanów , ale to nie na bank
Powoli rozglądam się nad końcowym wydeszkiem bo środek to będzie pusty, kolektor już mam upatrzony
Co sądzicie o końcowym dwu rurke czy płaski bo mugen to na bank odpada nie do tego autka , w Yarisie to fajnie wygląda , ale do Vento mi nie podchodzi
_________________ W żyłach benzyna,
a w sercu turbina
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-06-09, 17:56
Przedni znaczek jest identyczny jak w Golfach 3. Poszukaj na forum vwgolf.pl - tam jest mnóstwo części z zdziadziałych mk3 Na pewno za jakies 5- do 10 zł kupisz plastikowy
Przedni znaczek jest identyczny jak w Golfach 3. Poszukaj na forum vwgolf.pl - tam jest mnóstwo części z zdziadziałych mk3 Na pewno za jakies 5- do 10 zł kupisz plastikowy
dzieki ziomek , i tak bede musiał zrobić tylny pomaluje , a przedni kupie czarny od golfa 3
albo inny kolor i tez trysne
poszukuje rowniez teraz przedniego grilla z vento GT 92-93 rok z taka listwa po dlugosci pod lampami i cos sie dzieje
a w sercu turbina
z innej beczki : dzisiaj znalazlem filterek powietrza fajny do mojego Venciaka chyba zakupie za 100zl i zrobie dobicie powietrza (napewno bedzie sie troszke lepiej wkrecal)
a w sercu turbina
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2010-06-11, 18:48
Ja cię kręcę kubuś nigdy się nie spodziewałem że kupisz vento Musimy się spotkać kiedyś bo od czasów szkoły się nie widzieliśmy
Jednak moje ci się spodobało kiedyś No i zapraszam do grupy Mazowieckiej Pozdro
_________________ Grupa Mazowiecka
Ostatnio zmieniony przez Wydym 2010-06-11, 18:53, w całości zmieniany 1 raz
Ja cię kręcę kubuś nigdy się nie spodziewałem że kupisz vento Musimy się spotkać kiedyś bo od czasów szkoły się nie widzieliśmy
Jednak moje ci się spodobało kiedyś No i zapraszam do grupy Mazowieckiej Pozdro
No witam, z której szkoły bo powiem Ci szczerze, że nie moge skojarzć
a w sercu turbina
dawno mnie nie było jak narazie dwie zmiany w mojej Ventce się pojawiły , zrobiłem kompletne podświetlenie czerwono-białe ładnie wygląda
jak tylko będę miał chwile i aparat to zrobie fotki
i druga rzecz to zestaw poliuretanów seria żółta , twardość SH90 jest rewelacja do twardego zawiasu polecam wszystkim
właściwie to 3 mody bo jeszcze czekam na filtr powietrza Simoty jak wszystko będzie na miejscu zrobie foty
a w sercu turbina
Ostatnio zmieniony przez kubala_ 2010-06-25, 09:50, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum