Żeby nie było ze pasat przysłonił mi cały świat ... wprawdzie vento przejęła żonka ale cały czas jest pod moja baczna obserwacja a raczej są oboje
w czerwcu pourywały się wieszaki gumowe trzymające wydech po 3 dniach zauważyłem usterkę ,biegusiem powymieniałem po 2 tyg. okazało się ze od wibracji ujłl się środkowy wydech tuz za spawem, chefnolem ubytek ujęło się cale denko... i takim sposobem mam nowy środkowy tłumik , wziąłem się tez za konserwacje auta tył i spód skończony (nie bylo tragedii choć jednej gumy z nadkola trzeba było się pozbyć na stale i konkretnie reanimować wlew paliwa ) został przód i czuje ze będzie musiał zaczekać bo pogoda się załamała nie daje nic zrobić .
Zebrałem tez trochę gratów i w niedługim czasie trzeba będzie to w szczepić do auta ... mam nadzieje ze żadne kwiatki nie wyjdą w miedzy czasie .
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Graty już wszczepione do auta ... jedynie pasek od alternatora został źle dobrany w sklepie i teraz czekam na nowy krótszy no i łożyska będą montowane trochę późnię(tak kolo lata ) wraz z nowymi tarczami hamulcowymi i klockami
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2011-10-09, 10:21
superowo stary. smigaj smialo! a u was moze juz zima nastapila czy jeszcze nie?
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2012-02-05, 19:44
krzeszak, sebastian, co Wy takie stereotypy szerzycie.....wstydźcie się....nie wiem jak Wy.....ja uważam się za Polaka, ale nie koniecznie za złodzieja Nie każdy Polak to złodziej
Cudowna sprawa zwłaszcza gdy dowali z nie nacka -20C masz słaba baterie a tobie spieszy się do pracy
Hormon napisał/a:
Jaki koszt tego urządzenia i montażu ?
do większości a może nawet do wszystkich ventek pasuje ta oto grzałka nr 411107 :
http://www.defa.com/doc/100/107.pdf
koszt ok 150zl + ogrzewacz wnętrza PTC TERMINI 1350W + 2 przewody zasilające 460750 + przew zewn 460785 koszt ok 500zl
to jet koszt pełnego zestawu można ograniczyć się jedynie do grzałki silnika wtedy potrzebujemy dodatkowo 2 przewody zasilające nr. 460750
ja uważam się za Polaka, ale nie koniecznie za złodzieja Nie każdy Polak to złodziej
A nie każdy złodziej to Polak... Oczywiście nie mówię, ze wszyscy, ale wszędzie sie znajdzie jakiś element społeczny tego typu. Tam jest to już normą, u nas, niestety - jeszcze nie, więc u niektórych budzić to będzie zdziwienia, u niektórych zazdrość, bo jak ktoś coś takiego może mieć, a ja nie, a dla niektórych okazja do rozładowania się. Ale widać już, że społeczeństwo zaczyna się przystosowywać do coraz to bezpieczniejszego życia, jednak na pewno jeszcze sporo wody w Wiśle upłynie nim stanie się to tak samo normalne jak w krajach skandynawskich i innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum