Filterek SImoty tez juz zalozony i zrobione dobicie powietrza
a jak sie ten filterek sprawuje bez żadnych przeróbek Jest jakaś różnica?
Filterek jest zajebisty , przerobka była zrobiłem dobicie powietrza ze zderzaka prosto w puche w filtr . Pewnie ze czuc roznice auto cignie z dolu <jupi> pare Nm napewno dostal . No i dzwiek sie ladnie zmienił zobaczymy jak jeszcze dojdzie wydech i kolektor 4-2-1
A fotki obiecuje ze podesle tylko z tym to u mnie zawsze ciezko
A jeszcze ma ktos moze kierunki ZKW na zbyciu?? takie jak ma Naws??
_________________ W żyłach benzyna,
a w sercu turbina
obiecuje ze fotki beda wszystkiego ladnie zrobione tylko mam teraz jeszcze w planach
- blenda usa + tablica
- przedni grill starego typu
- smoked front lamp
i jak wszystko juz bedzie ladnie zrobione to zaprezentuje lacznie z dolotem Simoty i podswietleniem kompletnym biało-czerwonym
pozdrawiam
a w sercu turbina
jednak zmiana grill bedzie nowego typu ale troche zmodyfikowany i lampy beda z soczewkami i czarnymi wkladami reszta bez zmian , teraz wyjezdzam nie bedzie mnie do 03.08 ale jak tylko wroce to obiecuje fotki naws i dla wszystkich
a w sercu turbina
przesyłam długo obiecywane fotki tylko uprzedzam autko nie wypucowane , szybkie fotki po skonczonej robotce :
1. filterek simoty + dobicie powietrza
2.naklejka Simota na rurze dolotowej powietrza
3.dobicie powietrza ze zderzaka oraz zmienione blendy na Depo czarne ( na kierunki czekam)
4.kierunek boczny black
5. Ogólna fotka frontowa na której widać lampy z soczewka i ringami oraz grill lekko zmodyfikowany
6. All
Next Stage to blenda na tyl USA + rejestracja , lampy chyba czarno- czerwone black, znaczek Vw oraz Vento czarny, no i przód te kierunki w zderzak Depo .
Zdjecia podswietlenia calej deski i przycisków zrobię po powrocie bo musi być ciemno
a w sercu turbina
Ostatnio zmieniony przez kubala_ 2010-07-24, 16:43, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2010-07-24, 16:49
nie no ładniusio sie robi ,osobiście to bym jeszcze przyciemnił deko szyby przód tył ale i tak jest ładnie ,na jakeigoś spota trza będzie się ustawic przed zlotem z grupą mazowiecką
znaczki zostaja tylko chce czarne zrobic , lampy czarno czerwone tez tak myslalem od poczatku w sumie , a grill zostaje taki jak jest - "zeberka" sa na czarno zrobione i tak zostaje
a w sercu turbina
Pana a w przypadku gazu takie dobicie powietrza z tym filtrem nie sprawią że silniczek zacznie jakoś świrować??
Wiesz co może tak być że zacznie świrować bo będzie za dużo powietrza dostawał i na wolnych obrotach może nie równo pracować ... Ale trzeba by spróbować ja nie mam gazu więc ciężko mi to stwierdzić , ale jak miałem w poprzednim aucie to świrował ale to francuz był ... bleeee
a w sercu turbina
lampy zajebiste,sam mam takie,widzę ze już trzecia osoba sobie takie sprawiła,ja jako pierwszy je wniosłem na forum,ogólnie furka wygląda zajebiście i ten kolorek fajny.
dzieki za uznanie starałem się , nad znaczkiem czarnym sie zastanawiam ale nie wiem czy nie bedzie sie gubill :/ a ten fajnie podkresla wnetrze lamp (odblysniki) , lampy fajne - generalnie przypadek sprawił że je kupiłem bo miałem seryjne przyciemniać ... Ale wyszlo inaczej .
Mati_89 Powiem CI ze ja bym założył nawet samą wkładkę bez dolotu napewno będzie czuć róznice i zmieni się dźwięk na bardziej basowy także polecam za te pięniądze się opłaca.
a w sercu turbina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum