Ja jak auto oddałem na przyciemnienie szyb to na cały dzień. Tzn postawiłem na godzine 8 i odebrałem o 15. A co do wyciągania szyb w drzwiach to tak nie do konca. jedni wyciagaja inni zalezy kto ma jaka wprawe w przyciemnianiu
wiadomo jest wygodniej przyciemniać na wyciągniętej szybie, ale za to więcej pracy jest i więcej czasu mu na to zejdzie. Jeśli jest już ktoś doświadczony to nie zdejmie szyby Drako jeśli chcesz mam kilka namiarów na zakłady co we Wro przyciemniają.
Ja powiem tak ja przyciemniałem to oddawałem furke o 7 rano a odebrałem dopiero o 18 . Koleś naprawde znał się na rzeczy kilka dobrych lat zajmował sie tym też w niemczech i mówił że nie bawi się w przyciemnianie szyb bez wyjmowania ( powiedział mi nawet że mogę to samo zrobić u jego konkurencji w 2.5 godziny , no ale nie skorzystałem ) bo dla niego to zwykła fuszera wiciągał na wierzch wszystkie szyby i zagwarantował że przez kilka lat nic nie powinno się z folią dziać i jeżdźę już na nich półtora roku i jak narazie na żadnej szybie żadnego bąbla
Silnik: 1.8 ADZ +GAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 414 Skąd: z centrum :P
Wysłany: 2010-04-18, 08:30
ja miałem przyciemke robiona w 2007 roku bez wyciągania szyby(tak powiedział poprzedni właściciel) i nić kompletnie złego się nie robi, kiedys gadałem z chłopakami ktorzy do mnie do pracy przyjeżdzali samochody oklejać to mówili że też nie wyciągają chociażby dlatego że szyba może strzelić i będzie porażka nie wiem jakie są ceny dziś, jakies 2 lata temu za przyciemnienie w vento wszystkich szyb oprocz przedniej w firmie brali 350złoty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum