Jak tam Panowie MŚ sie podobaja? jak dla mnie bajka
Niemcy - piekna piłka - jak tak dalej bedą grać to myśle że mogą być wysoko
pozytywne zaskoczenie to Ghana - super piłka, mam też nadzeje że anglicy sie w końcu obudzą no i dziś Włosi mam nadzieje że im Paragwaj dupy stłucze...
Kto wg was jest faworytem?
Te trabki to tragedia. Po 90min jak wylaczasz tv to jakas ulga normalnie.
A moim typem jest Korea Poludniowa co do mistrza.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-06-14, 22:55
Ja stawiam na Niemców dobra gra,młodzi piłkarze którzy graja na wysokim poziomie doskonała gra zespołowa ,aż chce sie oglądać ich mecze
licze tagże na Anglików bo interesuje sie premier league
Co do włochów to mam nadzieje ze makaroniaze nie wyjdą z grupy nie lubie sumulantów i hamów a tacy własnie są włosi,wystarczy obejrzec sobie puchar włoch mecz Inter-Roma i odrazu oglądać meczy sie odechciewa
nie wiem o co wam chodzi z tymi trąbkami - fakt szum jak cholera ale gdyby nie one to klimat by chyba zaginoł a tak od razu widać że to afrykański mundial ja już sie przyzwyczaiłem
bradley napisał/a:
A moim typem jest Korea Poludniowa co do mistrza.
nexia ok niech bedzie ale z tym faworytem to przesadziłeś
zobaczymy jescze co Hiszpania pokaze
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-06-15, 22:13
astaroth napisał/a:
i już grają lepiej i dobrze.
Zgoda, ale to nie to samo co kiedyś
W czasie meczu Portugalii z Wybrzeżem Kości Słoniowej, komentatorzy biadolili że 0:0 to masakra dla obu drużyn bo bedzie trzeba liczyć na szczeście w meczach rywali oraz prawdopodobnie ograć Brazylię....i widzę że to drugie nie jest takie trudne.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-06-15, 22:21
Bo tak naprawdę mecze gdzie grają reprezentacje krajów nie są na najwyższym poziomie. Pamiętajmy że reprezentacja kraju to zbiór zawodników z różnych drużyn. Zwykłe mecze ligowe czy to ligi niemieckiej, włoskiej, angielskiej....są znacznie lepsze gdyż zawodnicy mają ze sobą ogranie.....a w reprezentacji kraju muszą że sobą grać w zasadzie dla przymusu bez dobrej znajomości partnera...tzn bez dobrej w stosunku do partnera klubowego.
Taki przykład z dziś....Ronaldo....w sumie nic dziś nie pokazał...typowa gwiazda na która pracuje reszta drużyny.
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2010-06-15, 22:22, w całości zmieniany 1 raz
nexia ok niech bedzie ale z tym faworytem to przesadziłeś
Podobala mi sie ich gra. Byla dynamiczna, choc mogliby popracowac jeszcze troche nad precyzja podan. Niemcow nie widzialem, ale ponoc grali bardzo ladnie.
A Korea Polnocna... rozcieli mu noge, wstal, otrzepal sie i poszedl grac dalej
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Bo wiedział, że jak nie wstanie to więzienie czeka
astaroth napisał/a:
Brazylia męczyła, męczyła, ale wymęczyła
chodza po boisku jak stare dziady - chyba w grupie im dupy spiora
Paweł J. napisał/a:
a Portugalia jakby grała z najlepszą drużyną świata.
a ja uwielbiam WKS - graja piękną piłke - taka prosta prawdziwa i straszanie szybka wiec mnie ten remis wcale nie dziwi
co do tych remisów itd to moim zdaniem tylko podsyci dramatyzm w kolejnych rundach - dużo drużyn w taka sam ilościa punktow - robi sie ciasno
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-06-21, 22:55
piłka nożna jest nieprzewidywalna i o to w tym wszystkim chodzi
w teorii wygrywaja te lepsze pąństwa a w praktyce sami wiecie co siedzieje
dzis podobał mi sie mecz Portugali z Koreą dużo goli,piękna gra zespołowa
Chile : Szwajcaria - nie oglądałem
Hiszpania : Honduras- mecz niezabardzo mi sie podobał bo dużo sytuacj miała hiszpania lecz ze duzo zabawy było i w rwzultacie tylko 2 gole choć mogło być o wiele wiecej np. gdyby villa nie przestrzelił karnego
Zobaczymy co jutro pokaż Francja,Urugwaj,Argentyna
Mecze na jutro to :
Francja - Republika Południowej Afryki
Meksyk - Urugwaj
Grecja - Argentyna
Nigeria - Korea Południowa na czerwono moi faworyci
hahahahaha
a co do meczy to tak wspaniałe zespoły jak portugalia hiszpania - graja jak połamani dlatego tylko ze nie wiedza czego moga sie spodziewac ..
mi sie mimo wszystko podobała wczorajszy mecz brazylia - wks - w końcu brazylia tańczyć zaczyna
ja tu wpadam do domu siadam na neta a tu ci makarony łomot dostały wiecej nic nie potrzebuje od tych mistrzow świata - jestem w pełni usatysfakcojonowany
Koncowka strasznie nerwowa.
Moment kiedy strzelili na 2:1 z 2;0 i glupi makaroniarz wepchnal do bramki bramkarza slowacki, kopiac go i usilujac wyrwac mu pilke a potem gdy podbiegl do nich obronca slowacki i odepchnal italianca a ten padl na murawe, chwycil sie za twarz i rzucal sie jak malutka dziewczynka - priceless (wygladalo to tak dramatycznie ze italianiec mial wydlubane oczy hahha - co za symulant)
Sedzia Webb jak zwykle nie skumal o co chodzi i dal bramkarzowi zolta kartke... pozniej sie opamietal i dal takze wlochowi.
pozniej gol na 2;2 ale spalony minimalny, zmiana w slowacji i gosc strzela po kilku minutach od wejscia na boisko, potem 3;2 i ciezko ciezko ale dali rade
Wysłany: 2010-06-27, 18:27
Dzis świetny mecz rozegrali zarówno Niemcy jak i ich rywale Anglicy
szczerze mówiać byłem bardziej za Anglikami bo interesuje sie ligą angielską ale Niemcom też kibicuje bo dobrze graja chłopki jednym słowe bardzo dobry mecz i jedyne co było warte potępienia to praca śedziów kto wie jak bym sie potoczył mecz gdyby śedzia uznał prawidłowo strzeloną bramke Anglikom mecz zaczą by sie od nowa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum