Witam wszystkich Vento Maniakow
Autko znane na forum - kupione od uzytkownika 100P
Bardzo czyste i zadbane , udany zakup
W aucie jest zawias MTS Technic -40 kompletny i rozporka Wiechersa przednich kielichow.
Fajne 16 calowe Brocki na Uniroyalach 195/45
Jak narazie zalozylem audio radio Kenwood topowy model 2007 roku.
Przedni zestaw Hertza syczki + glosnik 16 w drzwiach , z tylu Alpine 6x9 , oraz subwoofer VeloCity bardzo maly i bardzo mocny
W tym tygodniu biore sie za kompletne podswietlenie kokpitu, zegarów czerwono-białe
Mody jakie chce wykonac:
1. Komplet pouliretanów na przód oraz tylna belka
2.Lampy przod i tył oraz halogeny z kierunkami ( boczne byly zmienione na ladne biale)
z tymi lampami sie zastanawiam czy bedzie clar czy clar black - prosze o propozycje do tego koloru co ladniej bedzie??
3.wkladka K&N oraz kolektor 4-2-1 , dalej pusty wydech - tylko koncówka
4.Mysle nad grilem bez znaczka
I to chyba wszystko - czas pokaze
Na bieząco w miare mozliwosci czasowych bede wstawiał fotki przy modach, narazie autko wyglada jak w watku poprzedniego wlasciciela no oprocz audio.
_________________ W żyłach benzyna,
a w sercu turbina
Pewnie ze w dobre rece zawsze dbalem i bede dbal o autka , nie dlugo wstawie na forum moja druga perełke ale to dzial inne dupowozy, Toyota Yaris 1,5 Ts Turbo
pozdrawiam
a w sercu turbina
No to już wszystko jasne zdjęć nie potrzeba, bo ventyl dobrze znany
Zapraszam do Grupy mazowieckiej
Teraz to koniecznie trzeba jakiś grubszy spocik na Mazowszu opracować
Jak pisalem wyzej bardzo dbam o samochody generalnie sie nimi zajmuje dosc powaznie, a Ventylka kupilem do jazdy na codzien , co nie znaczy ze nie bede go modzil i o niego dbal
Slyszeliscie moze o Yarisie Turbo - jedyny TS w polsce
a w sercu turbina
wczoraj udalo mie sie zrobic wskaznik paliwa , który jak slyszalem nie dzialal od 2 lat
Jakie propozycje w sprawie lamp przód i tył oraz halogenów z kierunkami??
Clary czy ciemne clary?? Jak pisalem kierunki boczne sa clary takie naprawde ladne i chyba bardziej jasne lampy pasuja do mojego Ventylka , ale prosze o propozycje no i grill bez znaczka Moze jakies fotki??
a w sercu turbina
Ostatnio zmieniony przez kubala_ 2010-06-01, 10:59, w całości zmieniany 1 raz
No nie wiem właśnie zastanawiam się :/ proszę o opinie bo ja już mam mentlik w głowie...
Dzisiaj wentylek był u Pana doktora od felg i buciki zostaly zregenerowane .
Jedna felga wyprostowana, jedna oponka zakolkowana, i wszystkie buciki wywazone
a w sercu turbina
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2010-06-02, 16:34
Arcaj, a pamiętasz jak to u mnie wyglądało lampy ciemne a kierunki clary a halogeny żółte i mi się takie zestawienie podobało a innym nie ale to było moje auto i zrobiłem jak chciałem
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-06-02, 16:48
Witamy nowego kolegę, furak cudny a w szczególności kolor bardzo rzadko spotykany. Dbaj o niego no i zapraszamy od razu na Zlocik, jest jeszcze możliwość dopisania sie do listy chętnych i zaklepania sobie miejsca na Zlocie.
dawno nie wchodzilem na forum a widze ze temat moich lamp i pomyslow z Waszej strony sie ladnie rozkrecil dzieki bardzo za tyle propozycji , bedzie trzeba pomyslec bo jak juz pojde w black to i tyl chyba red smoke by trzeba i kierunki boczne i halogeny. Tak mi sie wydaje lubie raczej jeden styl a nie pomieszany . Foty yarisa mozna obejrzec
wstawie jak fotosik zacznie dzialac bo cos nie wchodzi mi nic
lub w majowym wydaniu GT
Pozdrawiam
a w sercu turbina
Ostatnio zmieniony przez kubala_ 2010-06-05, 14:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum