Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-07-27, 08:40
Paweł J. napisał/a:
.od razu rzucają się w oczy.
no rzucają się w oczy bo są mniejsze i literki mają mniejsze Ale zrobione są bardzo dobrze Wytloczone ładnie literki, ładnie obmalowane, wsio prima sort tylko nie odblaskuje jak oryginaly
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-07-29, 09:19
Mati_89 napisał/a:
No dokładnie zaraz widać że coś z ta tablica jest nie tak, taka sztuczna jest
chopy bo to niemożliwe zeby na tak małej tablicy zmieścić takie duże cyfry i litery jak są na normalnych tablicach to jak może wyglądać tak samo skoro ma mniejszą czcionkę ? tego sie nie zalicza do żadnego błędu i złego wykonania. Tylko właśnie ktoś był mądry i zamiast uciskać jak kretyn wielkie cyfry na tablicy US, co było by bez sensu - zrobił to tak jak mają to prawdziwe tablice US. Jedynym defektem może być fakt, że nie są odblaskowe... Innego nie widzę, a głaskam tą tablicę codziennie
To temat z tablicą na razie można zamknąć, blenda przyszła połamana, także wysyłka wróciła do sprzedającego.
Ale za to pojawiły się sprężyny -40, tylko nie wiem czy z nimi coś nie tak, bo jak zakładaliśmy je do drugiego venta to usiadło trochę więcej jak -40, ale może to słabe amortyzatory były, zobaczymy jak będzie u mnie.
Ostatnio miałem trochę towaru do przewiezienie, i przez to zobaczyłem jak to auto fajnie wygląda jako niskie.
A tutaj takie porównanie jak "małe" jest Vento
(szkoda tylko że całego wiatraka nie udało się uchwycić )
Co do zmian to aktualnie są przemyślenia, czy auto czasami nie powędruje do działu Giełda, ale to wszystko się niedługo wyjaśni.
więc będzie obniżony
czyli Vento zostaje na dłużej, a ja dalej będę "czynnie" uczestniczył w życiu forum i tak na jutro jestem umówiony z elektrykiem (naprawa niedziałających wszystkich szyb, nie działa tempomat i pewnie coś jeszcze o czym nie wiem), na wtorek jest umówiony na wymianę sprzęgła (zakładam komplet Kagera), przegląd co trzeba jeszcze porobić, na pewno przegub, w przyszłym tygodniu powinno się jeszcze udać wymienić przednią szybę,
A teraz pytanie czy zawias od Passata B3 będzie pasował czy nie?
Ostatnio mi się nudziło i się trochę pobawiłem, czyli zderzak, bra, ściemnione szybki i obniżenie będzie, co do felg to raczej tylko VT, aczkolwiek felgi szykowane są do zmiany koloru ale raczej na czarno.
Bucus, naprawde ladne vento Ci sie trafilo i dobrze ze zostaje u Ciebie!!! Gleba musi byc i dobrze ze juz czeka na montarz. Niby -40 to malo ale juz wystarczy do tego co by sie vento ladnie prezentowalo. Ja bym nie malowal kol na czarno bo troche znikna razem z gumami ale mam taka propozycje i moze Ci sie spodoba
Zrobiłem próbę z felgami:
Zieleń na zdjęciach jest inna, w rzeczywistości jest to taki groszek (coś podobnego)
Ja mam mieszane uczucia i nie wiem czy malować resztę.
Co sądzicie?
Dalej nie wiem co robić z felgami, próbowałem różne zielenie i żadna mi się nie widzi.
Więc dobór koloru rozpoczynam od początku, z tym że do wyboru są 2, albo białe, albo grafit jak pokazał Aeternus,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum