Wysłany: 2011-04-21, 05:46 Vento na kozaku by harasio
Ze wzgledu ze to juz trzecie forum daje pare fotek przed i po i dorzuce link gdzie jest caly temat oceniajcie czy sie podoba czy nie
No wiec to auto zakupione rok temu orginalnie 1.4 swap na 2.0 8v zrobiony w garazu czeka 2.8vr6 pouliretany w wahaczach przednich gwint Ta technix zmieniony kolor progi ori gti zaspawane dziuty pod jlamkami srodek od golfa 20 jahre. Wszystkie prace wykonywalem sam wlacznie z lakierowaniem
Kupno
tu jest caly temat tak jak pisalem nie bede juz na trzecim forum robil tego od poczatku
Forum w jezyku angielskim nie trzeba sie rejstrowac zeby ogladac
Milego ogladania
http://vagdrivers.net/for...showtopic=38961
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-04-21, 23:16
harasio,
projekt piękny
jedyne co mi sie nie podoba to dokladke w kolorze i to ze furka była malowana tylko powierzchownie ze np pod zderzakami stary kolor został wiem ze to sa dodatkowe koszta ale przy takiem projekcie to chyba warto by było
Fura nie byla lakierowana tylko powierzchownie bo wneki drzwi sa wylakierowane a pod tylnym zderzakiem i tak nigdy tego miejsca nie widac wiec nie ma sensu matowania lakierowania jedyne co zostalo to komora silnika ale jeszcze nie jestem zdecydowany na jaki kolor i co z nia zrobic pozdro
P.S Dziekuje wszystkim za mile slowa to naprawde dodaje otuchy i napedza do nastepnych prac dzieki panowie
Ostatnio zmieniony przez harasio 2011-04-22, 00:03, w całości zmieniany 1 raz
jest spoko nieprzeszkadzaja te klamki podczas uzytku codziennego nwet nie zwracasz uwagi ze jest mniej miejsca. Teraz jest plan kupienia deski serfingowej i polakierowania jej w kolor kol. Co wy na to????
Ostatnio zmieniony przez harasio 2011-05-25, 17:05, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,8 AAM Pomógł: 11 razy Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 620 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2011-05-26, 08:39
Nie dajcie się otumanic, to są tylko tablice przełożone do innego ventyla ))) hehe a tak na poważnie to super metamorfoza! Jestem pod wrażeniem! Dużo czasu, pracy i "trochę" kaski w niego włożyłeś! Super!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum