jak rozwalić...to nie szkło spokojnie on się bez problemu rozdzieli na pół wystarczy czymś podwadzić i nic się nie rozwali zapewniam Cię 'nawet ten kluczyk z ori diodą o ile go masz jeszcze ma z boku specjalne wgłębienie coby było łatwiej więc wkrętak w rękę i sprawdzaj
Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2011-11-10, 08:37
podejrzewam ze w 93 moze nie nbyc immo ale mozesz rozkrecic obudowe kierownicy i zobaczyc czy przy stacyjce jest taki wieniec z kablem jka jest to czyli jest immo
Silnik: 2E Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 06 Mar 2010 Posty: 2005 Skąd: Jasna Góra
Wysłany: 2011-11-10, 17:04
To jest najlepszy zestaw alarmowy +centralka jakimoze byc do venta , montowalem juz 3 takie w vw, wszystko ladnie sie prosto podlancza, tam sa schematy tylko musiłbym ci opisac jak jeprzerobic bo troche nie działają ale polecam
Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2011-11-11, 18:00
tak wszytsko sie zgadza ale jak kolegazeniTh, ma kluczyk nie rozbieralny to jak to sprawdzi?? ja mam 2 kluczyki i jeden da sie rozebrac a drugiego nie da sie jest zalany caly plastikiem
Silnik: 1.8 Pomogła: 5 razy Wiek: 33 Dołączyła: 31 Sie 2010 Posty: 433 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-11-18, 02:06
Też mam zalany- jak masz immo to będzie go widać po zdjęciu plastików bodajże. W tej poradzie w 2 poście masz zdjęcia jak to wygląda dokładnie: http://forum.vwgolf.pl/vi...ostki+stacyjki. W 93 też immo się zdarza
Laczysz sie vagiem ze sterownikiem immo i jak sie polaczysz to immo jest
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum