Witam ponownie po dłuższej przerwie .
W międzyczasie w temacie Ventki co nieco się pozmieniało. Stała się ona Jettą Mk3 .
- biały półmat
- merce na czerwono (chwilowo psiknięte pistoletem, jak będzie więcej $, to odda się na proszkowe)
- AirRide (Viair 400c, butle 2x 10l, MTS Technik, reszta homemade )
- pakiet US (zderzaki, błotniki, lampy z obrysami, schowek, tunel US z cupholderem, łamacze kolan, daszki z podświetlaniem, itp itd)
- czarna podsufitka wraz z czarnymi plastikami
- usunięta antena z dachu
- dołożona klima
Tak to mniej więcej wygląda na tę chwilę:
Auto poskładane na szybko, czeka go wiele poprawek. Od razu rzuca się w oczy źle spasowany zderzak, ale na dniach będzie to robione.
W planach na ten sezon jest:
- czarna skóra recaro
- zabudowa bagażnika
- soczewka bi-halogen
- dokończenie klimy
- nowa zabudowa CarPC
- piaskowanie i proszkowe malowanie felg
- może zaczęcie swapa
- poprawki air'a i wszystkiego po kolei
Foty środka i bagażnika wrzucę, jak je odpowiednio przygotuję .
Teraz trzeba zrobić sobie kilka dni przerwy, bo siedziałem ostatnie 2 tyg non stop w garażu i dłubałem.
Porobić poprawki i mam nadzieję, że coś z tego będzie .
ale nie cały tylko boczne scianki na czerwono a front jak jest! ktos tak miał na forum nie pamietam kto i jest sympatycznie... albo kierunki czerwone takie dwie małe kosteczki
_________________ kto testuje urzadzenia testujace samochody...oczywiscie ze VW
ja mam w planie sobie kosteczki wstawic czerwone lub pomaranczowe zeby pasowało do mojego planu na tył...ale sie zobaczy! ale sprobuj z obrysówkami w zderzaku i moze kierunkiem w kolor a blende zostaw jak jest... to miałem na mysli
blend i kierunków czerwonych jeszcze nikt nie miał, przemyśl to może być dobre
były były Koleżanka Ania z forum golfa miała taka opcję. Jest to nielegalne ale łatwo to obejść. Folia czerwona do lamp 90 % przepuszczalności światła, wydłubać pomarańczowy plastik i dać żarówkę pomarańczową i gra gitara
ja myslałem o sprayu bo folia własnie nie przepuszcza pomaranczy :-/
a ori pomaranczowe delikatnie jedna lub dwiema warstwami daja efekt czerwieni a napewno beda swiecic na pomarancz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum