Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2013-01-29, 12:36
Wielkie dzięki Panowie za życzenia! Łezka w oku się mi zakręciła po odczytaniu maila z forum, ze ktoś napisał w wątku Spyromobile Tak wogóle ciekawe jak ten bolid teraz wygląda po tylu latach u nowego właściciela...
spyro Ostatnio chyba widziałem twoje vento za zamościem w stronę szczebrzęszyna taki sam kolor i przód auta było w ładnym stanie jak zdarzyłem zobaczyć ale się spieszyłem tak bym się zatrzymał i zrobił zdjęcie
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2013-02-14, 21:52
Hormon napisał/a:
Ale widać że coś z przodem od strony kierowcy jednak nie jest dobrze. Inny odcień błotnika, źle spasowany.
na którym zdjeciu ty to zobaczyłeś jesli na drugim to takm nic nie widać prawie przez te otwarte drzwi a ja na aukcji nie widziałem zdjecia żeby był dobrze pokazany błotnik od strony kierowcy
Tak czytalem ze 3 razy i za kij nie potrafię tego zrozumieć , nie kupiłem ventylka ale tam bylo napisne ze jezeli chcesz byc nabywca to tez mozna przystąpić no chyba ze cos sie zminiło.
ale dzieki za linki, wczoraj mi sprzątnęli vento spod Wawy, ale dalej dąże do zakupu moze stawke cenowa podniose z 4 tys na 5 tys.
_________________ Po co czekać jak można jeździć, świat jest dla odważnych, ale czy CI odważni go zmieniają
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2013-03-21, 11:12
webs888 napisał/a:
Tak czytalem ze 3 razy i za kij nie potrafię tego zrozumieć , nie kupiłem ventylka ale tam bylo napisne ze jezeli chcesz byc nabywca to tez mozna przystąpić no chyba ze cos sie zminiło.
Nie rozumiem
A ventka spyra juz srzedana
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Ostatnio zmieniony przez czarnysauber 2013-03-21, 11:30, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum