Witam chciałem wam przedstawić mój bolid Vento 1.8 GL 94r. B+G
W autku już zmieniłem zawieszenie na gwint MTS
-Felgi Brock 16
-oponki toyo proxes T1R (195/40 R16 80V)
-Wydech ulter dedykowany do vento
Co bym jeszcze zmienił:
- hokej od gti
- zastanawiałem się nad brą ale mam jakieś mieszane uczucia do tego muszę zobaczyć na żywo jak to wygląda
- Fotele od gti
- odświeżyć lakier
to na razie na tyle
Uzupełnienie tematu wjechało sobie takie audio
po montażu
no i jednak wjechała bra na maskę
W drodze już jest lewy błotnik bo zaczyna ginąć w oczach
Tylko teraz mam dylemat czy pomalować błotnik czy zapodać stickerbomb
Ostatnio zmieniony przez corek 2012-05-21, 21:39, w całości zmieniany 1 raz
ja bym nie malował♠ tylko lakierował maluje się wałkiem a lamperii na aucie to chyba nie chcesz ))
a ten cały sticker, widziałem kilka razy ale nawet nie wiedziałem o co z nim chodzi, myslałem ze ktos tak dziury łatał na aucie i dziwnie to wyglądało mi :/ a teraz sie dowiaduje ze to jakas moda <szok> był juz rost, teraz ten sticker a co następne? dziurex? młoteks? rysy od klucza? zamiast wymyslac co zrobić by auto było ładniejsze to wymyslają jak zakryć wady jeszcze większymi wadami
Jeśli juz nie chcesz lakierować to jest pewne auto bez lakieru w serii... kupic takiego i po sprawie, no lakier no problem to Delorean który grał głowną rolę w kultowym :powrocie do przyszłości" )))
pozdrawiam
_________________ Gdy wsiadam do auta, śmierć siada obok i czeka...
http://img714.imageshack....ygnaturkaco.jpg
HYUNDAI S_COUPE GT - na zawsze w sercu...
"Żyj tak, by nikt przez Ciebie nie płakał, umrzyj aby wszyscy po tobie płakali..."
Ostatnio zmieniony przez Tigersoft 2012-05-26, 17:51, w całości zmieniany 1 raz
Macie rację co do stickerów nie będzie to ładnie wyglądało więc już mam dobrany lakier
Błotnik już kupiony
dzisiaj zdemontowałem zgniłka
Trochę go zjadło
Jak dobrze pójdzie to do końca tygodnia będzie zrobione
Wysłany: 2012-05-28, 13:43
ja u siebie też będę wymieniać błotniki i właśnie ciekaw jestem jak z tym spasowaniem... napisz jak Tobie wyjdzie i czy ciężko było
ładna ventka jakbym widział swojego powodzenia w modzeniu
Silnik: 2.0 16V Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 23 Mar 2011 Posty: 331 Skąd: Słupsk/Bydgoszcz
Wysłany: 2012-05-28, 16:56
ja jak szukałem do siebie to też kupiłem ori.. niby były ok ale jak się za nie zabrało to wyszło co to jest ;p i z 2 było trzeba spawać jeden dlatego teraz chcę wymieniać
z wstępnych przymiarek to ten nowy błotnik pasuje jak świni siodło pewnie wróci z powrotem ori na swoje miejsce a nowy będzie robił za dawcę
Ostatnio zmieniony przez corek 2012-05-28, 18:56, w całości zmieniany 1 raz
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-05-28, 22:35
ja mam zakupione w sabacie z kremowym podkładem. Ale zdarłem podkład, od wewnetrznej strony pomalowany został proszkowo, z zewnatrz normalnie. Pasował prawie ze jak ori tylko drzwi obcierały wiec zdjałem drzwi przykreciłem błotnik, pare razy "zza ucha" młotkiem przez gume i jest git. Odstaje troche przy lampach, ale nawet ori lekko odstaje, wiec nie zwracam na to uwagi.
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2012-07-08, 10:48
Vento oblukane na spocie...Wygląda fajnie i dobrze leży...widać że dbasz o nie...Co do kół na fotkach cały czas myślałem że to keskiny a tu jednak ori Brocki...Jedyne co mi się nie widziało to Bra na masce ale mówię to tylko dlatego że mi się nigdy nie widziały także się nie przejmuj....Pozdro i do następnego spotkania...
Dawno tu nie zaglądałem miło że się wam podoba moje autko i miło było was poznać. Wydym Będzie nowy lakier nie będzie bry a na chwile obecną strasznie poobijana mam maskę. Do zobaczenia na spotach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum